Ce se întâmplă cu fiul Clejanilor, după ce a fost prins drogat la volan. Decizie șocantă

Ana Ionescu, Mirabela Năstase 31.05.2021, 14:35
Ce se întâmplă cu fiul Clejanilor, după ce a fost prins drogat la volan. Decizie șocantă

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost prins sâmbătă noapte drogat la volan, în urma unei razii făcute în Capitală. După acest incident, băiatul Clejanilor a luat o decizie radicală.

Ce vrea să facă Fulgy după ce a fost prins drogat la volan

Fulgy a luat o decizie radicală după ce sâmbătă noapte a fost prins drogat la volan. Băiatul Clejanilor este hotărât să își schimbe viața, așa că a luat o decizie categorică. A mărturisit că vrea să plece definitiv din România și să se stabilească în SUA, unde își va cumpăra un apartament. Fiul Clejanilor a hotărât să plece din țară deranjat de intensa mediatizare a cazului său.

“Îmi pare rău, mamă, că spun asta, dar o să plec în Las Vegas şi-mi iau un apartament acolo, şi nu mai stau în România”, a declarat Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani.

Fiul Clejanilor a avut un comportament foarte bizar în acea seara, iar după ce i-au fost recoltate probe biologice, el a făcut niște declarații halucinante.

“Eu dacă sunt ceva pe pământul asta, nu sunt altceva decât șmecher. Am făcut un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinții mei pentru că mie nu mi se pare normal să te oprească trei, patru mașini de poliție la fel și abia al patrulea să îți ceară test de droguri”, a precizat Fulgy.

Întrebat de un jurnalist ce părere va avea mama sa Viorica dacă testul va ieși pozitiv, Fulgy s-a enervat și i-a dat un răspuns șocant acestuia.

“Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”, a reacționat tânărul.

Ce se intampla cu fiul Clejanilor, dupa ce a fost prins drogat la volan. Decizie socanta2
Fiul Clejanilor regretă ca s-a drogat din nou şi s-a urcat la volan sub influenţa substanţelor interzise

Fulgy regretă ce a făcut: „Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta”

La o zi după acest incident, Fulgy a revenit cu explicații pe canalul său de YouTube. Cu ochii în lacrimi, tânărul a mărturisit că a greșit și este conștient că nu este un exemplu de urmat. El i-a sfătuit pe toți tinerii să nu consume substanțe interzise.

„Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta. Mi-am dezamăgit familia, mi-am dezamăgit sora, mi-am dezmăgit prietenii, fanii, că am fani din cauza părinților mei, că-i iubesc prea mult și, automat, mă iubesc și pe mine. Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește. Nu vă drogați, că vă consumați fericirea. S-ar putea să trăiți cu impresia că sunteți bine și că faceți bine, dar, credeți-mă, că vă spun din proprie experiență. Mă uit la mine în trecut și mă uit acum, un om normal la cap, realizat, nu se droghează”, a declarat Fulgy pe canalul său de YouTube.

Urmăriți Impact.ro și pe