Andreea Marin, mărturisiri neașteptate despre iubitul ei. Anunț surpriză la împlinirea a trei ani de relație

Redacția IMPACT 28.01.2020, 12:24
Andreea Marin, mărturisiri neașteptate despre iubitul ei. Anunț surpriză la împlinirea a trei ani de relație

Andreea Marin are o frumoasă relație de iubire cu Adrian Brâncoveanu, cel care de trei ani îi este alături și cu care se simte minunat. Relația lor este una discretă, de care jurnaliștii din România au aflat în octombrie 2017.

Andreea Marin trăișete o frumoasă poveste de dragoste

Deși de-a lungul timpului Andreea Marin a fost relativ discretă în ceea ce privește viața sa privată, cu atât mai mult cu cât a fost implicată în mai multe relații. Însă de aproape trei ani, fosta Zână a Suprizelor trăiește o frumoasă poveste de iubire, alături de Adrian Brâncoveanu. Aparițiile lor au fost, e adevărat, destul de rare, însă atunci când cei doi au fost surprinși împreună, nu am putut să nu remarcăm frumusețea și eleganța celor doi.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la inaugurarea unui showroom de lux, destinat modei masculine
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la inaugurarea unui showroom de lux, destinat modei masculine

Asta poate și pentru faptul că partenerul de viață al Andreei ocupă funcția de consul al României în Libia, iar discreția și diplomația trebuie să domnească.

„Sunt ca nisipul clepsidrei, care poate fi timp numai în cădere (…) E sufletul mereu pereche. Am trecut şi prin greu, am trăit mult timp la distanţă şi, până acum, le-am depăşit pe toate, am traversat şi momente de fericire unice, de neuitat pentru o viaţă, în aceşti 3 ani de când suntem împreună”, a declarat Andreea Marin pentru publicația Ciao.

Fosta prezentatoare TV spune că a rămas cu lecțiile învățate din celelalte căsnicii:  „Am învăţat să mă respect şi să mă iubesc şi pe mine, nu să mă aşez în cuplu mereu pe  ultimul loc. Atunci transmiţi mesajul că… merge şi aşa. Nu îmi doresc o relaţie de compromis”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu și-au făcut publică relația abia în 2017. Cei doi locuiesc de peste un an în vila Andreei din Pipera, împreună cu Violeta, fiica Andreei din relația cu Ștefan Bănică jr. În ceea ce privește stilul lor de viață, aceștia fac sport în fiecare zi împreună, iar Andreea a reușit să slăbească 20 de kilograme. Vedeta a exclus din alimentația sa prăjelile, sosurile și toate produsele fast-food pe care le-a înlocuit cu fructe și legume. Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveneanu au plecat recent în vacanță, alegând ca destinați paradisul din Insula Bali, Indonezia.
Urmăriți Impact.ro și pe