Unde au ales să meargă în vacanță Andreea Marin și iubitul ei. Vedeta a trăit o experiență extraordinară. Imagini uluitoare

Diana Radu 09.01.2020, 14:28
Unde au ales să meargă în vacanță Andreea Marin și iubitul ei. Vedeta a trăit o experiență extraordinară. Imagini uluitoare

Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveneanu au plecat în vacanță în paradisul din Insula Bali, în Indonezia. Vedeta a împărtășit cu fanii pe contul ei de Facebook o experiență extraordinară pe care a trăit-o, dar și câteva fotograjii cu peisajul superb din Bali.

Andreea Marin, experiență extraordinară alături de iubitul ei în Bali

”Zâna” surprizelor și iubitul său, consulul României în Libia, au ales ca destinație de vacanță Insula Bali, pentru care au zburat aproape 14 ore cu avionul. Ajunsă acolo, Andreea a început programele speciale de detoxifiere, dar și pe cele de yoga alături de iubitul său. Cei doi și-au propus ca în această călătorie să-și regăsescă echilibrul spiritual și să se bucure împrună de natură. De asemenea, acesția au încercat pentru prima dată yoga suspendați în aer.

Andreea Marin, vacanță, Bali, yoga
Andreea Marin a plecat în vacanță alături de iubitul ei

”O experienta extraordinara trăită azi, în Bali, și știți ca nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place sa exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibila am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisa nici în cuvinte! Pacea deplina, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste. Ne trezim fără ceas între 5 si 6 dimineața, odată cu gâzele, cu cocoșii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce și-au făcut cuib chiar lângă terasa noastră, cu freamătul pădurii uriașe și susurul râului ce-i răcorește rădăcinile. La 8, incepem ziua cu yoga, dar azi am ales sa începem la 7 cu o noua încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga”, a scris Andreea Marin pe contul său de Facebook.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au fost discreți în ceea ce privește relația lor până în 2017, atunci când au decis să o facă publică. Cei doi locuiesc de peste un an în vila vedetei din Pipera, împreună cu Violeta, fiica Andreei din relația cu Ștefan Bănică jr. În ceea ce privește stilul lor de viață, aceștia fac sport în fiecare zi împreună, iar Andreea a reușit să slăbească 20 de kilograme. Vedeta a exclus din alimentația sa prăjelile, sosurile și toate produsele fast-food pe care le-a înlocuit cu fructe și legume.

Urmăriți Impact.ro și pe