EXCLUSIV

Le-a lăsat fiilor o moștenire de un milion de euro, dar uite cine spală cavoul de 10.000 de euro al lui Ion Dolănescu. „Nu-l putem lăsa așa”. EXCLUSIV

Regretatul solist de muzică populară Ion Dolănescu le-a lăsat celor doi fii, Ionuț și Dragoș Dolănescu, o avere de un milion de euro, care constă în case, terenuri, bani și drepturi de autor, însă sunt văzuți foarte rar la mormântul din Cimitirul Bellu, al celebrului lor tată.

Copiii l-au uitat. Cine are grijă de mormântul lui Ion Dolănescu

Ion Dolănescu s-a stins din viață la 65 de ani, pe 19 martie 2009, însă fiii lui, Ionuț (49 ani) și Dragoș Dolănescu (45 ani), stabilit în Costa Rica, ajung foarte rar la mormântul regretatului solist de muzică populară, pentru a aprinde o lumânare și a aduce un buchet de flori, deși au împărțit moștenirea acestuia, de un milion de euro. Însă Ion Dolănescu nu a fost uitat de Ionuț Petrescu, presupusul lui fiu, cu bucătăreasa Flori. Acesta vine adesea la mormânt.

„Chiar dacă Ionuț și Dragoș s-ar supăra pe mine, eu tot merg să am grijă de mormânt. Mă voi ocupa în continuare, să fie cum a fost mereu, plin de flori și de lumânări. Nu cred că este ceva rău să duc flori și lumânări la mormântul marelui artist Ion Dolănescu, acum că o fi tatăl meu sau nu, doar Dumnezeu știe adevărul pur. Cel puțin îl voi răsplăti, că am mâncat la masa lui, unde mama l-a slujit o viață. Să spălăm un pic mormântul, nu-l putem lăsa așa, e prea mizerabil”, ne-a spus el, pentru impact.ro

Ionuț Petrescu s-a lansat și în lumea artistică, fiind un bun solist de muzică populară, însă nici acum nu ştie dacă Ion Dolănescu a fost tatăl său biologic.

”Cred că, de acolo, de Sus, prin puterea lui Dumnezeu și ruga marelui artist, am reușit să îmi îndeplinesc dorința de a cânta, ceea ce mi-am dorit o viață. Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința de a cânta și mi-aș mai dori să aflu cine-i tatăl meu cu adevărat, pentru că mama a luat adevărul în mormânt. Dumnezeu va scoate odată și odată adevărul la suprafață, nimic nu va rămâne neterminat pe lumea asta”, ne-a mai spus Ionuț Petrescu.

e-a lasat fiilor o mostenire de un milion de euro, dar uite cine spala cavoul de 10.000 de euro al lui Ion Dolanescu. Nu-l putem lăsa așa
Ionuț Petrescu, presupusul lui fiu al lui Ion Dolănescu

Fiii legitimi s-au luptat în tribunal pentru averea de un milion de euro

Dragoș Dolănescu s-a luptat opt ani cu Ionuț, în Tribunal, pentru moștenirea de un milion de euro.
După decesul artistului, cei doi băieți ai lui, Dragoș și Ionuț, au dus un adevărat război al nervilor și al declarațiilor, pentru moștenirea de aproape un milion de euro, disputată timp de opt ani în tribunal.

La final, casa din strada Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro, i-a revenit lui Ionuț, iar vila din Sinaia, în valoare de 300.000 de euro, a primit-o Dragoş. Ei au mai avut de împărțit, printre altele, casa şi terenul din Str. Hagi Dina, evaluate la 6.000 de euro, casa cu teren de la Butimanu, de 5.500 de euro, și câteva terenuri în Tunari, evaluate la suma de 61.000 de euro. Drepturile de autor, estimate la peste 70.000 de euro, i-au revenit doar lui Ionuț.

”Nu casele și terenurile erau importante, ci drepturile de autor, corect era să ne fie împărțite în mod egal”, ne spunea Dragoș Dolănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe