Ce face azi în America Ionuț Dolănescu. Este mereu alături de mama lui, Maria Ciobanu

Redacția IMPACT 19.04.2020, 12:18
Ce face azi în America Ionuț Dolănescu. Este mereu alături de mama lui, Maria Ciobanu

Ce face azi în America Ionuț Dolănescu. Este mereu alături de mama lui, Maria Ciobanu și are grijă și de soția și de copiii lui. E un adevărat tată de familie!

Ce face azi în America Ionuț Dolănescu. Este mereu alături de mama lui, Maria Ciobanu

Ionuț Dolănescu stă în America împreună cu toată familia. În State, acesta deține mai multe proprietăți pe Coasta de Est. De obicei foarte căutat de publicul românesc de peste Atlantic, anul acesta Ionuț Dolănescu a trebuit să se supună și el tuturor rigorilor de interdicție a mișcării și să rămână acasă. Nu e ușor, mai ales că tu ești cel care protejează familia – pe soția sa, Doinița, și pe cei trei copii ai lor!

Dar mai înainte de orice, Ionuț Dolănescu, care are 48 de ani, se îngrijește de mama sa, Maria Ciobanu. La 82 de ani ai săi, Maria Ciobanu a acuzat în mai multe rânduri probleme de sănătate specifice vârstei.

Zilele trecute Ionuț s-a fotografiat rugându-se la locul lui favorit. A trimis fotografia împreună cu un gând bun tuturor fanilor lui din România.

Dolănescu s-a fotografiat rugându-se și a trimis poza fanilor săi din România
Dolănescu s-a fotografiat rugându-se și a trimis poza fanilor săi din România

Sub straiele țărănești se ascund niște mușchi tari ca piatra

Ionuț Dolănescu se îngrijește și pe sine, nu numai familia. Poate că poartă el ie și straie țărănești, dar sub sumanul cu care se tot pozează ascunde niște mușchi tari ca piatra. Artistul a recunoscut în repetate rânduri că petrece multe ore la sala de sport, pentru a face față vieții trepidante pe care o duce. De altfel, pasiunea pentru sport o are încă din adolescență. De atunci își tot împletește armonios cele două mari pasiuni ale sale – muzica și sportul.

“Am iubit de mic sportul. Nu mai fac efort ca pe vremuri, însă înot și merg la sală și astăzi. În adolescență, deși părinții mei nu prea erau de acord, am trecut prin mai multe discipline sportive. Sportul m-a educat în viață, m-a făcut mai puternic nu doar fizic, ci și mental. Iar ce-i mai important, a contribuit mult la formarea adultului de astăzi. Alerg când am timp și fac exerciții cu greutăți pentru toți mușchii. Știu că exercițiile cu greutăți nu par potrivite pentru un solist de muzică tradițională, însă n-am să mă schimb. M-am obișnuit cu sportul, face parte din viața mea”, mărturisea el.

Ionuț Dolănescu a terminat Liceul de Muzică Dinu Lipatti, a absolvit Conservatorul Ciprian Porumbescu din București și Conservatorul Serghei Rahmaninov din Paris.

Urmăriți Impact.ro și pe