Fotografii din tinereţe cu Loredana Groza. Ce schimbată e cântăreaţa

Ana Anitoiu 18.05.2021, 09:55

Loredana Groza a cucerit inimile românilor încă de pe vremea când avea doar 16 ani și câștiga Festivalul de la Mamaia, cu melodiile ”Mă întreb ce să fac?” și ”Despre dragoste”. N-a durat mult până când, la 18 ani, a lansat primul ei album, ”Bună seara, iubito”. În timp, artista s-a reinventat, atât pe plan muzical, cât și ca înfățișare. Iată cât de mult s-a schimbat artista.

Loredana Groza, schimbată mult față de cum arăta în tinerețe

Deși unii au acuzat-o că a exagerat cu operațiile estetice, alte persoane o laudă în fiecare zi pe Loredana Groza pentru felul în care arată la 50 de ani. Mulți dintre fanii ei consideră că Lori reușește să se mențină tânără și să demonstreze că vârsta este doar un număr. Artista publică adesea fotografii pe internet, iar unele imagini sunt cu adevărat îndrăznețe. Cât despre operațiile ei estetice, cântăreața a spus, anul trecut, că sunt doar un zvon.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus Loredana Groza, pentru Viva!.

Fotografii din tinerete cu Loredana Groza. Ce schimbata e cantareata
Loredana Groza

Un medic estetician, despre intervențiile de înfrumusețare la care a apelat Loredana Groza

Pe de altă parte, un medic estetician, Victor Topolov, a dezvăluit la ce intervenții de înfrumusețare ar fi apelat Loredana Groza, de-a lungul timpului. Printre acestea se numără: injecţii cu botox în zona frunţii, a ochilor, a sprâncenelor și a gâtului, dar și acid hialuronic pentru cearcăne şi buze.

„La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește. Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groaznice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate”, a explicat Victor Topolov despre Loredana Groza, conform click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...