Ţinuta mulată care i-a uimit pe internauţi. Cum s-a afişat Loredana Groza pe internet

Ana Anitoiu 17.05.2021, 14:48

Loredana Groza a impresionat din nou pe internet cu câteva fotografii ce au adunat mii de aprecieri din partea fanilor ei. În imagini, cântăreața apare purtând o ținută mulată ce îi pune în evidență silueta, la vârsta de 50 de ani.

Cum s-a afişat Loredana Groza

Mai exact, Loredana Groza a pozat într-un compleu sport roz pal și lucios, cu colanți și bustieră, peste care a purtat o jachetă închisă la culoare. Lori și-a purtat părul strâns într-un coc și a încălțat o pereche de pantofi sport. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile!

”Trebuie să rămâi nouă tot timpul”, a scris Loredana Groza în descrierea seriei de imagini cu care a stârnit numeroase comentarii. ”Nu îți face griji! Tu ești tot timpul nouă. Ești superbă”, ”Frumoasă”, ”Vârsta este doar un număr. Felicitări, Lori!”, au fost câteva dintre acestea.

Loredana Groza, in tinuta mulata pe internet
Loredana Groza

Loredana Groza, sărut pasional cu Delia

Recent, Loredana Groza și Delia au putut fi văzute sărutându-se, în cadrul galei premiilor ”iUmor”. Cele două artiste și-au lăsat mască fanii, precum și pe Mihai Bendeac, care a rămas la propriu cu gura căscată.

”Admir creativitatea ei și faptul că s-a reinventat în tot acest timp și a rezistat în această piață, fiind mereu actuală! Totodată, îmi place faptul că este un om și un artist cu identitate, nu merge cu valul și nu a făcut compromisuri, muzical vorbind, ci a făcut mereu doar ce i-a plăcut și a reprezentat-o”, a spus Delia despre Loredana Groza.

Loredana, despre colaborarea ei cu maneliști celebri

Lori dovedește că este excentrică în toate aspectele posibile – de la imaginile publicate pe internet până la deciziile pe care le ia în carieră. Recent, Loredana Groza a acceptat o colaborare cu maneliști celebri, pentru piesa ”Fericire”, compusă de Costi Ioniță. Deși probabil că anticipa izbucnirea unei controverse, artista nu a dat înapoi, ba chiar a explicat ulterior de ce s-a implicat în proiect.

”Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… De fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutarească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină.

E un nou gen, de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare”, au fost comentariile Loredanei Groza.

Urmăriți Impact.ro și pe