Ce tatuaj ascunde Antonia pe posterior. Imaginea îndrăzneață care a pus fanii pe jar

Ioana Bucur, Coteț Alexandru 12.05.2021, 16:14

Ce tatuaj ascunde Antonia pe posterior. Artista s-a dat de gol cu o fotografie ce a făcut furori în rândul internauților. Care este imaginea îndrăzneață care a pus fanii pe jar.

Ce tatuaj ascunde Antonia pe posterior

Artista a încins plajele exotice din Maldive cu fotografiile ce fac furori în rândul internauților. Antonia a transformat escapada romantică în care a plecat cu iubitul ei, Alex Velea, într-o ședintă foto continuă, iar imaginile postate de ea pe platformele de social media fac deliciul fanilor. Dacă în urmă cu câteva zile, frumoasa brunetă apărea într-o rochie roșie spectaculoasă, cu umeri supradimensionați, declarându-și iubirea pentru tatăl celor doi băieți ai ei, după opt ani de relație, fotografia care i-a pus fanii pe jar și a și strâns peste o sută de mii de like-uri de la publicare a dezvăluit și unul dintre secretele artistei. Ce tatuaj ascunde Antonia pe posterior?

Fără niciun strop de machiaj pe față, cu părul creț, ud, lăsat liber și îmbrăcată într-un costum de baie întreg din macrame și decupat în punctele „esențiale”, cei care îi urmăresc activitatea în mediul online au putut să vadă, probabil pentru întâia oară, tatuajul de pe posteriorul ei – un fluture simplu, discret. La nici două zile de când a fost postată, imaginea – pe care o puteți vedea în galeria foto de mai sus – a strâns peste 130.000 de like-uri și în jur de 500 de comentarii: „Mi s-a stricat telefonul, poza asta e prea tare”, „Superbă”, „Ești minunată”, fiind doar câteva dintre impresiile trimise de fani în secțiunea de comentarii.

Antonia si-a innebunit fanii
Antonia

„Lucrez pentru corpul pe care îl am”

Antonia are 32 de ani și parcă arată mai bine ca oricând. În ultimul an, în condițiile în care pandemia a pus punct concertelor, artista a avut timp să își descopere o nouă pasiune, de care se poate bucura împreună cu iubitul său, Alex Velea. Artista dezvăluit, tot pe Instagram, că sala de fitness a ajuns pentru ea ca o a doua casă. Rezultatele antrenamentelor se văd deja, corpul ei trecând printr-o transformare spectaculoasă. Mândră de trupul ei perfect sculptat, Antonia profită de fiecare ocazie să și-l etaleze pe rețelele sociale. La una dintre postările ei a comentat chiar și Alina Ceușan. Fosta concurentă de la Asia Express a admirat-o pe artistă pentru felul în care arată, mai ales după ce a trecut prin trei nașteri.

„Miau! Ești idolul meu: trei copii și un corp frumos! Bucură-te de timpul tău liber și bucură-ne cu apusuri de soare frumoase”, a scris ea. Cântăreața i-a răspuns: ”Ești drăguță! Lucrez pentru corpul pe care îl am. Este cu adevărat greu. Am mâncat mult aici. Mulțumesc pentru cuvinte!”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...