Antonia și-a înnebunit fanii din vacanța în Maldive. Alex Velea n-a putut să se abțină când a văzut-o așa

Nicu Stan 06.05.2021, 10:08

Antonia și-a înnebunit fanii din vacanța în Maldive. Alex Velea n-a putut să se abțină când a văzut-o așa. Ce a făcut iubitul Antoniei, de față cu toată lumea, citiți în articolul de mai jos.

Antonia a pozat în costum de baie, în Maldive. Ce i-a comentat Alex Velea la postare

Antonia și-a înnebunit fanii din vacanța în Maldive. Alex Velea n-a putut să se abțină când a văzut-o așa și a acționat în fața tuturor prietenilor virtuali.

Antonia și Alex Velea au parte în aceste zile de o frumoasă vacanță în Maldive. Odată ajunsă la plajă, echipată coroespunzător, respectiv într-un costum de baie incitant, Antonia s-a pus pe pozat.

Antonia a pozat incitant pe plaja din Maldive
Antonia a pozat incitant pe plaja din Maldive

Antonia, senzuală pe plaja din Maldive

Astfel, Antonia și-a uimit fanii cu o fotografie senzuală, fotografie de la care nu s-a putut abține nici chiar Alex Velea să comenteze. Alex Velea a comentat chiar de mai multe ori la fotografia Antoniei. I-a scris acesteia: ”wowww și Love You”.

Îmbrăcată într-un costum de baie compus din două piese, Antonia și-a etalat corpul lucrat, cu trudă, în sala de sport. Cel mai norocos se pare că este Alex Velea, iubitul ei, care a primit numeroase mesaje de felicitări din partea fanilor, transmițându-i că a tras lozul cel mare căsătorindu-se cu Antonia.

Câți copii are Antonia

Antonia a născut-o pe Maya în anul 2010, fata pe care o are cu primul soț, Vincezo Castellano. În 2014, Antonia l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a fost adus pe lume și Akim, al doilea băiat pe care cântăreața îl are cu actualul ei partener de viață.

De altfel, Alex Velea a povestit de curând ce s-a întâmplat după ce și-au făcut confirmat relația și cum au făcut față comentariilor care s-au făcut pe seama relației lor.

Alex Velea, despre începuturile relației cu Antonia

”Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa.

Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a spus Alex Velea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI