AstroVip – Previziuni personalizate pentru vedetele lunii Aprilie. Astrele au planuri mari pentru Antonia

Astrolog Roxana Lușneac 14.04.2021, 12:32

AstroVip. Luna Aprilie are o mare importanță pentru omenire nu doar pentru că marchează începutul primăverii, ci și pentru că în decursul acesteia s-au născut personalități emblematice care fie au revoluționat industrii sau au spart tabuuri și fără de care lucrurile în prezent nu ar mai fi la fel. De la Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii (21 aprilie), Adolf Hitler (20 aprilie), la Charlie Chaplin (16 aprilie), Hugh Hefner fondatorul revistei Playboy, Martin Lawrence(16 aprilie), Robert Downey Jr., la Penelope Cruz (28 aprilie) și mulți alții. Astrologul Roxana Lușneac a făcut, în exclusivitate pentru Impact.ro, previziuni personalizate pentru vedetele lunii Aprilie. Astrele au planuri mari pentru Antonia.

AstroVip – Previziuni personalizate pentru vedetele lunii Aprilie

Dintre toate celebritățile internaționale emblematice care sunt încă în viață, am ales să mă uit pe harta Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii (21 aprilie): Această este Berbec cu ascendentul în Rac, iar acest lucru o ține legată de tot ce înseamnă ,,acasă’’, țara ei, regatul, de familia ei și de toate tradițiile în care s-a născut. Acolo se simte cel mai bine. Soarele exaltat în semnul Berbecului în casa carierei arată senzațional, este locul în care ego-ul ei strălucește, domnia ei a fost și este una lungă și plină de energie pentru că acolo are lumină, acolo are putere și e cu adevărat o mâna de fier într-o mănușă de catifea. Ea a moștenit un har divin dintr-o viață anterioară sau și-a luat energia și puterea dintr-o susținere energetică superioară pe care i-a dat-o mama sa, dar și soțul ei. Întâlnirea cu soțul ei, care din păcate a decedat cu puțin timp în urmă, a fost una karmică și o regăsire sufletească care a trecut de-a lungul anilor prin mai multe încercări, a luat mai multe forme și cumva el reușea să o ajute să decidă atunci când mai avea momente de slăbiciune.

Din fericire ea este suficient de aptă să reziste acestei pierderi imense, a jumătății ei, pentru că de-a lungul anilor s-a autoeducat să-și controleze emoțiile și să facă ce trebuie mai mult decât ce simte. Dar harta sa personală îmi da sentimentul că la un moment dat nu își va mai dori să facă asta și efectiv va începe să își permită să aibă sentimente, să elibereze durerea. Următorii 2-3 ani vin cu multe transformări pentru Regina Marii Britanii, iar acestea au fost stabilite și pregătite încă de acum 1-2 ani. Pentru poporul britanic și susținătorii ei poate va fi un moment mai trist, dar pentru ea va fi fix așa cum și-a dorit și va deține controlul destinului ei până când va decide ea să e suficient. Cuvinte care o descriu: caracter, ambiție, dedicată familiei și regatului.

Antonia, mai fericita ca niciodata. Fotografia asta a emotionat pe toti fanii
Antonia

In România sărbătorim următoarele vedete și analizăm in mare cateva aspecte din harta lor astrologică

Florin Călinescu (29.4.1956): Zodia Taur cu Ascendent în Rac și luna în Săgetător îl ajută să aibă o personalitate complexă și la suprafață puternică, dar în interior sensibilă și destul de dornică de iubire, atenție și înțelegere. Este un artist care are o protecție divină și datorită ei el mai este în acest moment aici, face televiziune și a reușit să fie un castigator al propriului sau destin, pentru că a trecut prin foarte multe lucruri bune, dar și grele în decursul anilor săi. Îl sărbătorim în aprilie și îl anunțăm că din luna Iulie, Marele benefic jupiter și marele guru al zodiacului are o surpriză plină de înțelepciune și chiar de oportunități .

Antonia (12.4.1989): Artista are o fire sensibilă, dar care atunci când se ambiționează poate să facă lucruri mărețe. Harta să arată două mutări importante în viață care au ajutat-o să devină cine este astăzi, probabil cea din Romania-Sua și apoi SUA -România. Această adaptare i-a făcut doar bine, dar pe undeva a fost ceva marcant în sufletul ei și parcă se întoarce mereu cu gândul acolo. Cariera ei poate lua un alt drum cât de curând, mai exact în următorii 3 ani, iar de data asta poate chiar merge la nivel internațional. Important este să își și dorească, pentru că încet, încet o să și obțină. La ea totul funcționează așa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...