Cărei domnişoare din showbiz îi face acum Jador curte. Fostul concurent de la Survivor 2021 nu pierde vremea

Nicu Stan 09.05.2021, 09:27

Cărei domnişoare din showbiz îi face acum Jador curte. Fostul concurent de la Survivor 2021 nu pierde vremea și o răsfață numai cu vorbe frumoase.

Jador, cucerit de implanturile mamare ale unei domnișoare din showbiz. Cine l-a vrăjit pe manelist

S-a aflat cărei domnişoare din showbiz îi face acum Jador curte. Fostul concurent de la Survivor 2021 și Bianca Comănici s-au revăzut în cadrul unei emisiuni, după mult timp, iar manelistul i-a făcut deja câteva remarci frumoasei brunete, în stilul lui caracteristic, după ce i-a văzut noile implanturi de sâni.

Bianca Comănici și Jador sunt legați de o prietenie foarte strânsă, încă de pe vremea când erau amândoi concurenți în cadrul showului Puterea Dragostei, acolo unde s-au și cunoscut de altfel.

Bianca Comanici si Jador au fost colegi la Puterea Dragostei
Bianca Comanici si Jador au fost colegi la Puterea Dragostei

Bianca și Jador au depănat amintiri de la Puterea Dragostei

Bianca Comănci l-a susținut foarte mult pe Jador cât acesta a fost la Survivor România, concurs pe care l-a părăsit din cauza unei accidentări nesuferite.

De asemenea, în platoul emisiuni cei doi au depănat amintiri, iar fostul Faimos a ținut, pentru încă o dată, să le mulțumească tuturor fanilor săi pentru toată susținerea de care a avut parte în timp ce se afla la Survivor România.

Bianca și Jador s-au îmbrățișat

Pe de altă parte, Jador nu s-a putut abține atunci când i-a văzut implanturile Biancăi Comănici, așa că a făcut o glumiță cu ea, fiind prieteni foarte buni.

”Așa fac eu când iau fete sexy în brațe (n.red. își ridică sprâncenele). Mamă, Comănici, zici că suntem împreună. Dacă era de aur (n.r. lănțișorul), mă combinam cu ea… Dădeam la amanet tot… Ea e de platină”, i-a spus Jador fostei concurente de a Puterea Dragostei, colegă cu el, potrivit wowbiz.ro.

Bianca Comănici, susținătoarea lui Jador

Bianca Comănici l-a susținut la Survivor România fără încetare pe interpretul de manele, după cum s-a văzut și pe rețelele de socializare. Astfel, frumoasa brunetă s-a rugat pentru el atunci când s-a accidentat la picior și spera să-l vadă vindecat și în finală.

Pe de altă parte, Jador este fericit după ce a ieșit din concursul de la Kanal D, pentru că poate mânca orice, însă problemele la picior încă nu au trecut. De asemenea, Jador și-a pierdut și un dinte în Republica Dominicană, după cum el însuși a declarat.

Jador, mulțumit că a revenit acasă

”Sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața.  Am încercat să mă tund singur, dar nu cred că e bine. Nu prea mi-a ieșit, frizerul o să mă certe. Mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scăpat de Survivor. În sfârșit mănânc ce vreau eu.

Piciorul meu… e rupt meniscul, niste ligamente întinse și alte chestii. Sunt vai de capul meu, fără dinte, în fine…Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut în competiție”, a declarat Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe