Regretul lui Jador după participarea la Survivor 2021. Tatăl concurentului: „Îi va aduce aminte toată viaţa că a trecut pe acolo”

Ioana Bucur 07.05.2021, 21:24
Regretul lui Jador după participarea la Survivor 2021. Tatăl concurentului: „Îi va aduce aminte toată viaţa că a trecut pe acolo”

Care este regretul lui Jador după participarea la Survivor 2021. Tatăl fostului concurent a dezvăluit cu ce „amintire” a rămas cântărețul după experiența din show-ul de la Kanal D.

Regretul lui Jador după participarea la Survivor 2021

De la începutul competiției, Jador s-a făcut remarcat ca unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor 2021. Mulți dintre fanii emisiunii ar fi pariat fără ezitare pe el ca marele câștigător al concursului, însă o accidentare gravă a însemnat, pentru el, finalul experienței din Republica Dominicană. Dur, greu de intimidat, stâlpul Faimoșilor are însă o frică uriașă, iar cel care l-a dat de gol a fost chiar tatăl său. Care este regretul lui Jador după participarea la Survivor 2021.

„Băiatul meu s-a întors cu bine din Dominicană, are un moral ridicat, dar şi o mare problemă. Lui Ionuț îi e frică de bisturiu, săracul băiat trage uşor piciorul stâng după el. Accidentul îi va aduce aminte toată viaţa că a trecut pe la Survivor România şi de cele ce a pătimit acolo. Ia gândiţi-vă, picior rupt, foamete, eforturi, coşmaruri. Păi e puţin lucru? Plus că acum e pus în postura de a-şi repara piciorul şi nu cred că poate evita totuşi operaţia!”, a declarat Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, pentru Playtech.

Tatăl cântărețului a dezvăluit că, de când a revenit în țară, fiul său a amânat cât a putut vizita la medic, temându-se că specialiștii îi vor spune că unica rezolvare pentru problema sa este operația.

„Nu ştiu exact ce problemă are, dar, din câte îmi dau seama, cred că singura soluţie e exact aia de care se teme fiul meu. Zilele trecute, chiar de Paşte, când a ajuns acasă la noi la Bacău, mi-a zis că încă mai amână momentul. Apoi a dat-o pe glumă şi mi-a spus că nu e singurul care trebuie să se opereze. Cică şi prietenul lui, Cătălin Moroşanu, trebuie să facă acelaşi pas şi-l aşteaptă mai întâi pe el să facă marea încercare. Apoi, se va duce la acelaşi medic pe care urmează să i-l recomande chiar Moroşanu!”, a spus tatăl lui Jador.

Regretul lui Jador după participarea la Survivor 2021
Jador, la Survivor România 2021

„Fiul meu e asaltat de tot felul de propuneri”

Romeo Dumitrache a vorbit deschis și despre problemele amoroase pe care le are Jador, după toate zvonurile ce au apărut în spațiul public în perioada în care a participat la Survivor 2021.

„Jador e un tip serios. Îl cunosc bine, doar e băiatul meu. Şi e de câţiva ani buni în această relaţie. Probabil că cei doi au un moment mai sensibil în această perioadă. Ce să faci, fiul meu e asaltat de tot felul de propuneri şi o fi văzut sau intuit biata fată ceva. Mai ales că au şi stat separaţi atâtea luni. Plus gura slobodă a lumii. Dar ei au mai trecut prin momente delicate pe care le-au depăşit. Sunt sigur că tot la fel se va întâmpla şi acum. Inima fiului meu e acontată deja. Eu aşa zic şi cred că timpul îmi va dreptate!”, a adăugat tatăl lui Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...