Cătălin Moroşanu a spus direct cine va câştiga Survivor România 2021. „E foarte iubit în România”

Ana Anitoiu, Ioana Nicolae 21.04.2021, 10:20

Cătălin Moroşanu a spus direct cine va câştiga competiția Survivor România 2021 de la Kanal D, la scurt timp după ce o accidentare l-a făcut să părăsească concursul în cârje. Sportivul a dezvăluit și cu ce lecție importantă s-a întors din Republica Dominicană, precum și ce a vrut să mănânce când a ajuns acasă.

Cătălin Moroșanu, despre întoarcerea acasă de la Survivor România 2021

Sportivul a povestit că se simte excelent acum că s-a întors acasă de la Survivor România 2021. Cătălin Moroșanu a spus că primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns în țară a fost să mănânce brânză cu mămăliguță și două ouă ochiuri, precizând că a simțit că a îmbătrânit doi ani în Republcia Dominicană. El a dezvăluit ce lecție a învățat în timpul competiției de la Kanal D.

”Abia aștept să mănânc sarmale de Paște. În Survivor am îmbătrânit doi ani, experiență foarte grea. Lupta adevărată nu era pe traseu, ci în camp (tabără, n.r.) cu echipa… Acum am învățat să mă bucur de orice moment, că mănânc un măr, că mă joc cu un animal, că mă joc cu fetița mea. Lucrurile simple te fac mai fericit și uităm de ele în goana noastră după bani și carieră. Le ignorăm și apoi ne întrebăm de ce suntem nefericiți…” a spus Cătălin Moroșanu pe canalul de YouTube Dynamite Fighting Show.

Catalin Morosanu a spus direct cine va castiga Survivor Romania 2021.
Catalin Morosanu la Survivor Romania 2021

Cătălin Moroşanu a spus cine va câştiga Survivor România 2021

De asemenea, Cătălin Moroşanu a spus cine va câştiga Survivor România 2021. Sportivul este de părere că cinci concurenți au reale șanse să pună mâna pe premiul cel mare. În plus, el a dezvăluit cu care dintre colegii lui din competiție a rămas în relații bune.

”Sunt foarte mulți favoriți, o văd pe Elena că ar putea să ajungă în finală, pe Culiță, dar și pe Cosmin. De la Războinici îl văd pe Marius Crăciun, care ar avea o șansă, și pe rivalul meu Starlin. Sunt competitori ageri și buni. Am rămas în relații bune cu Elena, e cea mai apropiată de mine, cu Cosmin, cu Culiță și nu în ultimul rând cu Jadorel al meu, care mi-a ajuns la inimă. Este un băiat extraordinar, sper să rămână în concurs, să-și revină după accidentare. Cred că ar putea ajunge foarte ușor în finală. E foarte iubit în România”, a mai spus Cătălin Moroşanu.

Cătălin Moroșanu, despre concurentul de la Survivor pe care nu l-a plăcut deloc

Anterior, Cătălin Moroșanu a dezvăluit și pe care dintre concurenții de la Survivor România 2021 nu l-a plăcut deloc. Sportivul, care a suferit o ruptură de menisc, pe fondul unei accidentări mai vechi, a spus că a avut multe momente dificile cu Zannidache în Republica Dominicană. El a precizat că tânărul nu poate fi scuzat pentru comportamentul lui prin faptul că a crescut la un orfelinat.

“Nu aş ieşi niciodată la o cafea cu Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Nu mi-a plăcut deloc. Nu avea dreptul să se comporte aşa chiar dacă a crescut la o casă de copii. Au fost multe situaţii complicate cu el”, a spus Cătălin Moroșanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...