Gestul făcut de Starlin după eliminarea de la Survivor România. Un fost concurent a luat foc: ”Pe mine m-au înjurat de mamă”

Iancu Andreea, Diana Dumitrache 26.04.2021, 13:15

Un nou Consiliu pentru eliminare a dus la plecarea unuia dintre concurenții competiției din Republica Dominicană. Războinicul Starlin, unul dintre oamenii de bază din echipa Războinicilor, a părăsit jocul însă a ales să facă un gest incredibil după eliminarea de la Survivor România, nemulțumindu-l pe un fost coechipier. Acesta din urmă și-a spus oful pe internet, lansând acuzații dure la adresa Războinicului.

Starlin, gest neașteptat după eliminarea de la Survivor România

Decizia publicului telespectator în urma galei eliminatorii din 25 aprilie din cadrul show-ului din Dominicană a adus uimire în rândul unora dintre membrii echipei Războinicilor. Starlin fusese nominalizat împreună cu Andrei și Sorin, iar, din păcate, parcursul său a fost întrerupt de voturile publicului. Pe primul loc în rândul preferințelor publicului a fost clasat în continuare Albert, iar pe locul secund Marius Crăciun. Deși a fost nevoit să părăsească competiția, Starlin a făcut un gest neașteptat după eliminarea de la Survivor România, dovedind că încă nu a trecut peste micile conflicte din echipă.

Se pare că Războinicul nu îi avea la suflet pe Albert și Maria, motivul fiind faptul că Albert este susținut de public în ciuda faptului că nu are performanțe notabile în timpul jocurilor și nu aduce puncte echipei. Maria îi este aliată lui Albert și deci un rival pentru Starlin, care a decis la plecare să nu îngroape securea războiului și a părăsit concursul fără să îi ia rămas bun de la cei doi coechipieri. Pe de altă parte, el a avut o atitudine binevoitoare față de rivalii echipei, Faimoșii.

Starlin a părăsit competiția Survivor România în urma voturilor publicului
Starlin a părăsit competiția Survivor România în urma voturilor publicului

Un fost concurent l-a taxat dur pe Starlin după gestul său

Discursul de final al Războinicului Starlin a fost axat pe impedimentele sale din viață, comentând reușita echipei sale și premiul obținut la jocul pentru recompensă. Războinicii au avut posibilitatea să se plimbe prin Dominicană, iar acest fapt i-a stârnit amintiri fostului concurent, originar din această zonă. Totuși, dincolo de vorbele emoționante, un fost concurent de la Survivor România, care a urmărit gala din seara trecută, a comentat în termeni duri decizia lui Starlin de a nu își lua rămas bun de la doi dintre colegii cu care a înfruntat competiția din junglă.

Alin Sălăjean și-a spus părerea despre ediția Survivor România din urmă cu o seară și a criticat gestul lui Starlin de la final. Concurentul, care a fost eliminat în urmă cu mai multe gale, a recunoscut că și el a trecut prin conflicte cu restul echipei însă a ales să treacă peste certuri și să își ia rămas bun de la toată lumea, mai cu seamă că a petrecut un timp îndelungat alături de coechipierii săi.

Eu am fost înjurat de mamă, am fost făcut în toate felurile de către unii dintre colegii din echipa Războinicilor. Am plecat iertând pe toată lumea. Tu ieși Starlin în această seară, nu saluți doi oameni cu care ai suferit în aceste patru luni, cu care ai trecut și prin bine și prin rău, dar totuși îi saluți pe Faimoși. Mie asta îmi dă mult de gândit. Foarte mult de gândit, a transmis Alin Sălăjean pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...