Totul despre Starlin de la „Survivor România”. De ce vorbește stâlcit româna și cu ce se ocupă soția sa

Daria Petrescu 03.04.2021, 08:46
Totul despre Starlin de la „Survivor România”. De ce vorbește stâlcit româna și cu ce se ocupă soția sa

Starlin de la „Survivor România” este unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Războinicilor. Originar din Republica Dominicană, Mariano Starlin Belen Medina, pe numele lui real, este originar din Republica Dominicană. Astfel că, acestuia nu i-a fost prea greu să se adapteze condițiilor din junglă. Starlin este căsătorit cu o româncă, iar împreună au o fetiță în vârstă de 5 ani.

Totul despre Starlin de la „Survivor România”

De-alungul competiției, Starlin a reușit să câștige simpatia colegilor săi, nu și a publicului, pentru care în aproape trei luni, nu a fost deloc favorit. El are 37 de ani, iar în viața de zi cu zi este de meserie instructor fitness și zumba, dar și percuționist.

Starlin a studiat psihologie industrială și resurse umane, iar pe plan sentimental este foarte fericit și împlinit. Mariano Starlin Belen Medina este căsătorit cu o româncă și împreună au o fetiță de 5 ani.

Starlin alături de familia lui

Mariano Starlin Belen Medina trăiește de un deceniu în România și spune că este extrem de fericit de alegerea pe care a făcut-o, de a părăsi Republica Dominicană. Participarea la „Survivor România” a considerat că este provocarea vieții lui.

El susține că toate cunoștințele acumulate de-a lungul timpului trăind în Republica Dominicană îl vor ajuta în show-ul de la Kanal D.

„Particip la pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.

Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu.

Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani”, a declarat acesta înainte de a participa la show.

Mesaj de la soția lui în cadrul emisiunii de la Kanal D

La unul dintre meciurile de imunitate câștigate, Războinicii au primit mesaje din partea familiei. Starlin a avut un moment de slăbiciune când a primit un semn de la soția. Vizibil emoționat, el abia și-a putut stăpâni lacrimile.

Mama copilului său i-a transmis să aibă putere și să lupte până la capăt

„Suntem bine, știu că te gândești la noi. Am fost îngrijorați de accidentările tale.  În fiecare seară ne este dor de tine și chiar dacă ne este dor de tine, te așteptăm acasă cât mai târziu.

Luptă pentru a-ți îndeplini visul și când simți că nu mai poți, gândește-te la noi.  Te iubim din toată inima!”,  este mesajul pe care Războinicul l-a primit de la soția sa.

„Nu am cuvinte. E foarte dificil, mă așteptam la asta și m-am gândit din suflet.  Te iubesc cu tot sufletul și în fiecare secundă mă gândesc la voi. Chiar dacă sunt dur pentru că e singura forță să stau aici și să nu renunț.

Am făcut un fel de barieră la gândurile de acasă să nu clachez și să nu mă las. Nu mă gândesc la mama, la soacra mea, pentru că în fiecare moment în care mă gândesc mă doare foarte tare.  E greu!”, a răspuns și Starlin.

Urmăriți Impact.ro și pe