Vica Blochina a spus tot. Ce se întâmplă, de fapt, între Oana Roman şi Marius Elisei

Ana Anitoiu 14.04.2021, 18:23

Vica Blochina a spus tot. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, între Oana Roman şi Marius Elisei, după ce aceștia au decis să divorțeze și la ceva timp după ce bărbatul a recunoscut că există deja o altă femeie în viața lui.

Vica Blochina l-a înlocuit pe Marius Elisei, de ziua Oanei Roman

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina, a plecat într-o vacanță alături de Oana Roman și de copii. Vedeta și-a reluat prietenia cu fiica fostului prim-ministru Petre Roman și a însoțit-o într-un concediu în Egipt, cu ocazia zilei ei de naștere.

În această vacanță, Vica Blochina l-a înlocuit chiar pe Marius Elisei. Oana Roman îl invitase să le însoțească pe ea și pe fiica lor în Egipt, la dorința fetiței, dar el a refuzat, dezvăluindu-i că a început o nouă relație amoroasă.

Vica Blochina a spus tot. Ce se intampla, de fapt, intre Oana Roman si Marius Elisei
Vica Blochina

Vica Blochina a dezvăluit ce se întâmplă între Oana Roman şi Marius Elisei

Într-o intervenție la emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV, Vica Blochina a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, între Oana Roman şi Marius Elisei, după ce aceștia au decis să pună capăt căsniciei lor. Conform vedetei, fiica fostului prim-ministru ar fi mai fericită acum, după despărțire, decât pe vremea când era căsătorită.

“Mă plimb și eu cu ce pot. Am venit de luni. Sunt cu Oana Roman, cu Edan și fiica ei. E vacanță pentru copii. A vrut să o fac să se simtă că nu e o femeie divorțată. Cred că e mai fericită acum, după despărțire, decât când era măritată. Trebuia să fie el (Marius Elisei, n.r.) aici, dar a refuzat. Ziua ei de naștere sigur a fost reușită pentru că m-am străduit ca totul să iasă bine. Am venit într-o vacanță pentru copii, ne distrăm foarte bine, totul arată bine, copiii sunt fericiți”, a spus Vica Blochina.

Ce cadou a primit Oana Roman de la Vica Blochina

Vica Blochina a avut grijă să îi ofere o atenție Oanei Roman, la împlinirea vârstei de 45 de ani. Fosta balerină i-a oferit prietenei sale un buchet de flori splendid. De altfel, fiica fostului premier a primit numeroase urări frumoase și a dezvăluit pe internet că a petrecut cea mai frumoasă aniversare a ei din ultimii ani – confirmând astfel ceea ce a spus fosta balerină referitor la relația ei cu Marius Elisei.

”O zi perfectă! Perfectă! Vica Blochina mi-a făcut o surpriză, mi-a luat cele mai minunate flori, vremea e superbă, resortul de vis. Cea mai frumoasă aniversare a mea din ultimii ani. Primesc atâtea mesaje încât îmi este imposibil să răspund azi tuturor. Mă înclin!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Ce își dorește Oana Roman de la un partener de viață

Oana Roman a spus recent că nu se gândește să înceapă o nouă relație și că nu își face planuri în acest sens, mai ales că are foarte multe așteptări de la un eventual nou partener de viață. Vedeta a explicat ce își dorește de la bărbatul pe care îl va accepta în viața ei.

”Sunt foarte multe așteptări și atunci dacă va mai fi să fie va trebui să aleg cu foarte mare grijă. Primează ca Iza să fie ok, să înțeleagă că am un copil care este o prioritate pentru mine. Cel mai important la vârsta pe care o am este să simt că pot găsi un bărbat lângă care să mă simt în siguranță, să știu că mă pot baza pe el, că mă poate sprijini în tot ce am de trăit și de făcut. Nu a apărut nimeni în viața mea”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...