Andreea Bănică, sătulă de haosul din casă. Ce decizie a luat vedeta: „Fug în lume”

Ana Anitoiu 07.04.2021, 10:19

Andreea Bănică este sătulă de haosul din casă și a luat o decizie pe care nu multe femei ar îndrăzni să o ia în situația în care se afla ea. Vedeta le-a dezvăluit fanilor prin ce a trecut în propria locuință și a dezvăluit ce a hotărât spontan, pentru binele ei.

Ce decizie a luat Andreea Bănică, după ce s-a săturat de haosul din casa ei

Andreea Bănică a dat dispoziție să se facă o curățenie generală de primăvară. Zis și făcut, doar că în locuința vedetei s-a declanșat haosul. După ce le-a arătat fanilor ei cât de pus pe șotii este fiul ei, în timp ce o menajeră părea depășită de situație în casă, iar alți câțiva angajați puneau la punct grădina.

Vedeta a fost copleșită de toată agitația din casa ei, motiv pentru care a luat o decizie la care cele mai multe femei din țară nici nu ar îndrăzni să viseze. Mai exact, Andreea Bănică s-a hotărât să scape de haos și să meargă la masaj. ”Uitați-vă și voi ce e la mine acasă! Abia aștept să plec de acasă la masaj! Dezertez azi!”, le-a transmis ea urmăritorilor ei de pe Instagram.

Andreea Banica, satula de haosul din casa. Ce decizie a luat vedeta:
Andreea Banica s-a saturat de haosul din casa ei si a decis cum sa scape

Andreea Bănică a trăit o dramă cumplită

Dacă acum este fericită alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și de cei doi copii ai lor, Andreea Bănică, în vârstă de 42 de ani, a trăit o dramă cumplită. Părinții ei au murit atunci când ea era foarte tânără. Vedeta a mărturisit care este cel mai mare regret al ei. Mai multe detalii, AICI!

”Părinții mei au murit când eu eram foarte tânără. Aveam 21 de ani, respectiv 23 de ani. Mi-a fost tare, tare greu. Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, a povestit Andreea Bănică într-un vlog.

Andreea Bănică, mesaj emoționant despre mama ei

Luna trecută, vedeta a scris pe internet un mesaj emoționant despre mama ei. Andreea Bănică a publicat o imagine cu ea și cei doi copii ai ei, în descrierea căreia a reflectat la ceea ce înseamnă a fi mamă. Ea a dezvăluit că i-a spus ”te iubesc” celei căreia i-a dat viață abia atunci când ea s-a îmbolnăvit.

”A fi mamă presupune multe sacrificii din partea unei femei. Iar când copiii mei îmi spun «te iubesc» mă simt pe deplin definită și mândră de această titulatură. Dacă aș putea da timpul înapoi, aș vrea să îi spun și eu în fiecare zi mamei mele că o iubesc. Când eram copil afecțiunea era exprimată altfel și în casa noastră nu răsunau prea des aceste cuvinte… I-am spus mamei mele că o iubesc abia atunci când s-a îmbolnăvit, dar i-am spus-o cu toată puterea adunată în inima mea în toți acei ani în care nu știam cum să fac asta. Mi-aș dori enorm să fiu cea mai bună mamă pentru copiii mei. Oare o să reușesc? Cred că recunoștința lor de mai târziu va fi cea mai bună dovadă”, a scris ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...