Andreea Bănică este de nerecunoscut. Fanii au criticat-o dur pentru noua intervenție estetică

Andreea Bisinicu 30.10.2020, 08:26
Andreea Bănică este de nerecunoscut. Fanii au criticat-o dur pentru noua intervenție estetică

Andreea Bănică este de nerecunoscut. Fanii au criticat-o dur pentru noua intervenție estetică. Cum arată, acum, frumoasa blondină și ce modificări și-a făcut la nivelul feței.

Ce intervenție estetică și-a făcut Andreea Bănică la nivelul feței

Andreea Bănică a fost, dintotdeauna, una dintre cele mai frumoase și populare artiste din România. Vocea, carisma, picioarele interminabil de lungi, trupul sculptat și energia ei au plasat-o, mereu, printre favoritele publicului.

În ultimul timp, tot mai multe vedete apelează la tot felul de intervenții estetice, pentru a-și îmbunătăți sau doar schimba felul în care arată. Recent, Andreea Bănică a fost criticată de urmăritorii ei, pe contul ei oficial de Instagram, că ar fi făcut vizite la cabinetul medicului estetician.

Ce intervenție estetică și-a făcut Andreea Bănică la nivelul feței? Artista apare într-o poză de tip portret. Ochi mari albaștri. Nasul mic. Buzele cărnoase. Totul pare perfect până aici, nu?

Cu toate acestea, atenția fanilor a fost captată de buzele frumoasei cântărețe, despre care urmăritorii ar spune că sunt modificate prin intervenții estetice. Reacția celor cârcotași a fost una negativă.

Fanii au criticat-o pe Andreea Banica pentru faptul ca si-ar fi modificat buzele la cabinetul estetic
Fanii au criticat-o pe Andreea Banica pentru faptul ca si-ar fi modificat buzele la cabinetul estetic

De ce ai facut aceste intervenții inutile?…erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmari total nepotrivite in aspectul fizic! Păcat!

Esti o femeie frumoasā ,dar marirea buzelor stricā farmecul si frumusetea…toate care si-au marit buzele ,si-au stricat fizionomia…femeile destepte si frumoase ,nu se pocesc. ,,,doar pitipoancele…sper sa revi la farmecul tau…iarta-ma !!

In realitate ti-ai “stricat” fata. Restul e relativ..

Prea mult silicon in buze?

Ochii sunt frumosi dar buzele oribile!, sunt doar câteva dintre comentariile pe care urmăritorii divei le-au scris la postarea ei de pe Instagram

În ciuda acestor vorbe, au existat și multe comentarii pozitive la adresa artistei, care a fost asemănată cu o păpușă Barbie, datorită trăsăturilor frumoase și fine.

Cine este fostul iubit al Andreei Bănică și cum a ajuns în brațele actualului soț

La 42 de ani, Andreea Bănică este mai fericită ca niciodată, alături de soțul său, Lucian Mitrea. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau liceeni la balul bobocilor și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România.

Blondina își aduce aminte că a mers la bal împreună cu o prietenă, iar Lucian împreună cu vărul său au pus ochii pe ele și au dat cu banul să vadă cine o va invita pe Andreea la dans. Întâmplarea face că artista a căzut la verișorul lui Lucian, cu care a dansat toată noaptea.

Andreea Banica si sotul ei Lucian Mitrea sunt impreuna de peste 20 ani
Andreea Banica si sotul ei Lucian Mitrea sunt impreuna de peste 20 ani

„El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu, clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele dintr-a 10-a …M-am gătit și, împreună cu o colegă, m-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Că să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite”, a scris Andreea Bănică, acum ceva vreme, pe Instagram.

Chiar dacă era, deja, într-o relație cu vărul lui Lucian, acesta nu ezitat să-i facă avansuri blondinei. Andreea Bănică a mărturisit că venea la ea fără să știe vărul său și îi aduce tot feluri de cadouri. De asemenea, Lucian îi spune că vărul său mai umblă și cu alte fete și încet încet a reuțit să-i fure inima.

Urmăriți Impact.ro și pe