Dramă uluitoare pentru Andreea Bănică. Cum și-a pierdut ambii părinți

Iancu Andreea 07.08.2020, 20:32
Dramă uluitoare pentru Andreea Bănică. Cum și-a pierdut ambii părinți

Andreea Bănică se numără printre vedetele longevive din industria muzicală românească. Blondina a devenit cunoscută alături de Cristina Rus, în trupa Blondy. Totuși, în ciuda succesului de care se bucură în carieră, Andreea a fost o femeie greu încercată de viață. Vedeta a trecut printr-o dramă uluitoare după ce și-a pierdut ambii părinți și bunicul la scurtă distanță.

Și-a pierdut părinții la o vârstă fragedă

Una dintre cele mai bune voci din România are o carieră de invidiat și o familie superbă. Andreea Bănică a reușit să se mențină pe culmile succesului, să lanseze piese îndrăgite de public, dar să își formeze și o familie minunată. Vedeta trăiește o poveste de dragoste de ani buni cu Lucian Mitrea, care i-a devenit și impresar. Cei doi au împreună o fetiță, pe Sofia și un băiețel, Noah.

Totuși, viața i-a scos în cale o grea încercare. Andreea Bănică a trecut prin momente cumplite la începuturile carierei sale. Puțini cunosc faptul că vedeta a fost nevoită să facă față pierderii celor mai dragi oameni din viața sa. Cântăreața și-a pierdut tatăl, mama și bunicul de foarte tânără.

”Părinții mei au murit când eu eram foarte tânără. Aveam 21 de ani, respectiv 23 de ani. Mi-a fost tare, tare greu. Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, a povestit Andreea Bănică într-un vlog.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună o fetiță, Sofia, și un băiețel, Noah
Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună o fetiță, Sofia, și un băiețel, Noah

Cum a ajuns să trăiască o dramă în familie

Cel care s-a stins primul din viață a fost tatăl artistei. La puțin timp, bunicul Andreei Bănică a fost și el luat la Ceruri. Însă viața s-a dovedit perfidă și astfel la doi ani distanță, mama cântăreței s-a stins și ea. Aceasta a fost nevoită să se lupte cu o boală nemiloasă, care în final i-a adus sfârșitul. Mai dureros a fost faptul că Andreea Bănică se afla la un concert, în Giurgiu atunci când s-a întâmplat nefericitul eveniment.

Deși medicii au încercat să îi salveze mama, eforturile au fost în zadar. Chiar dacă au trecut ani buni de atunci, Andreea poartă în suflet durerea pierderii celor mai importante ființe din viața sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI