FOTO EXCLUSIV. Dovada că Randi nu dă doi bani pe reguli. Cum a fost surprins cântăreţul, la benzinărie

Stan Filon 09.03.2021, 14:26

Randi, prins în offside! Paparazzy Impact.ro l-au surprins într-o benzinărie din București, în timp ce meșterea la bolidul său de lux. Celebrul cântăreț a arătat nu că prea respectă legea, chiar dacă a intrat în contact și cu alte persoane!

Randi nu dă doi bani pe regulile impuse de Guvern

Randi, pe numele său Andrei Ropcea, ajută multe doamne și domnișișoare din România cu melodiile sale de dragoste. Este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă este destul de discret. Își vede liniștit de cariera sa muzicală și a stat departe de scandalurile de showbizz.

Acum însă a dat dovada că este, totuși, un răzvrătit. Randi a fost surprins de paparazzy Impact.ro într-o benzinărie din București. Artistul a meșterit ceva pe la mașină, însă în tot acest timp nu a purtat mască de protecție. Nu a avut-o nici măcar prinsă la încheietura mâinii.

Randi nu dă doi bani pe regulile impuse de Guvern
Randi nu dă doi bani pe regulile impuse de Guvern

A meșterit la mașină fără mască de protecție

Pe lângă asta, a mai intrat și în contact cu alte persoane, după cum se vede în fotografiile surprinse. Noroc că angajatul benzinăriei a respectat cât de cât legea, având mască de protecție chiar dacă nu era pusă regulamentar, adică să-i acopere atât gura, cât și nasul.

Din câte se vede, Randi a cam rămas fără licid de răcire pentru bolidul său de lux, așa că a cumpărat o sticlă de antigel pe care a amestecat-o însă cu apă oxigenată. Mulți mecanici spun că antigelul nu trebuie ”subțiat”, însă depinde de fiecare șofer în parte cum își păstrează mașina.

”Trebuie să-ți păstrezi inocența”

Randi cântă despre iubire și are idealuri înalte, după cum declara la lansarea celebrei sale melodii ”Prinț și cerșetor”. „Lumea e un loc în care simți că te pierzi pe tine urmărind idealuri fără noblețe, lipsite de profunzime. Alergând după bani, ca unică rațiune de a fi, ne îndepărtăm de ceea ce contează cu adevărat și devenim străini față de noi înșine.

Urmăriți de îndoieli și nesiguranță vrem să ne găsim locul într-o lume care pare mare, însă neîncăpătoare pentru un anonim. Concluzia e că trebuie să-ți păstrezi inocența, iubirea, adevăratul tu, oriunde te-ai afla în lume și oricâți bani ai avea, pentru că puterea nu stă în lucrurile materiale, ci în lumina din interior!”, adaugă Randi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...