Lora a recunoscut cu ce bărbat celebru a format un cuplu pe ascuns. “Nimeni nu a ştiut”

Ioana Bucur 05.02.2021, 08:19

Lora a recunoscut cu ce bărbat celebru a format un cuplu, pe ascuns. Superba cântăreață a dat detalii picante despre relația secretă, pasională, pe care a trăit-o cu unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc.

Bărbatul celebru cu care Lora a format un cuplu secret

Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu, au acceptat provocarea lui Cătălin Măruță: răspunzi unei întrebări incomode sau mănânci un preparat extrem de picant. Cel care a spart gheața a fost Ionuț. „Care este bărbatul din showbiz care te-a enervat penru că i-a făcut avansuri Lorei?”

„Nick Rădoi. Nu m-a enervat…dar m-a enervat, cumva. Eram la un eveniment și nu a venit el să facă poza cu Lora, a trimis un înaintaș, avea un aghiotant pe lângă el, de parcă, știi, domne, rangul…”, a spui iubitul Lorei.

A fost, de fapt, singura întrebare pe care Ionuț Ghenu a citit-o cu voce tare, alegând să spună doar răspunsurile: „Laura”, „Alin Pușcău”, „petite”, „broscuță țestoasă și drinky drinky”, „nervi, nervozitate, nerăbdare și paranoia”.

Când a venit rândul artistei, Lora a trebuit să o descrie pe Doinița Oancea, fosta iubită a lui Ionuț Ghenu, în trei cuvinte: „frumoasă, răzbunătoare și geloasă”, a spus artista. Apoi, la a doua întrebare primită, Lora a recunoscut cu ce bărbat celebru a format un cuplu pe ascuns: „Ce bărbat din showbiz ți-a făcut avansuri fără ca presa să afle?”

Remarca artistei după zvonurile despărțirii de Ionuț Ghenu
Lora și Ionuț Ghenu

„N-a aflat presa” 

Lora a dezvăluit că, acum mai bine de un deceniu, a avut o relație secretă cu nimeni altul decât Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Artista a mai spus că au fost iubiți aproape două luni, fără ca presa să afle.

„Iulian Moga. N-a aflat presa, dar noi am fost împreună. I-a reușit cucerirea acum 10 ani sau 11. Eram puștani amândoi. Am fost iubiți vreo două luni”, a spus Lora.

Artista a fost mai curajoasă decât partenerul ei, citind cu voce tare toate întrebările pe care le-a primit. Provocată să își aleagă un partener din showbiz cu care să filmeze un videoclip ce conține scene cu săruturi fierbinți, ea a răspuns, aproape fără ezitare: „Connect-R, Randi, îți mai pot spune…”

Care sunt cei mai cunoscuți cântăreți români care nu au deloc voce? „Selly, Vulpița și Abi Talent. Nu de inteligență vorbim pentru că Selly este unul dintre cei mai smart oameni pe care i-am cunoscut. I-am pus la cântăreți, au fost în trending”, a completat Lora.

Artista a vorbit despre zvonurile despărțirii de Ionuț Ghenu

În utima vreme au început să apară tot mai multe zvonuri cu privire la despărțirea celor doi. Asaltată cu întrebări de la fanii îngrijorați, Lora a decis să pună capăt speculațiilor, în direct, la „Vorbește lumea”. Ea l-a sunat pe Ionuț chiar în timpul emisiuni, însă a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută: nu i s-a răspuns la telefon. Ușor încurcată, artista a încercat să glumească:

„În ultima perioadă fiind ocupată cu emisiunea, foarte mulți oameni mă întreabă dacă mai sunt într-o relație. Stai că s-a panicat. Hai, mă, pisic, ce ai? Ochii umflați? Cu cine ești, mă? Măi, pisic, îmi dai palpitații. Nu intră în live cu mine.

Nu cred așa ceva! Fac un apel către toți vecinii. Vecinilor, rog frumos să îmi spuneți dacă e mașina în parcare! Ajutor! Eu încă aștept…”, a mai adăugat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...