FOTO EXCLUSIV. Aşa nu ai mai văzut-o pe Ileana Lazariuc. Fosta soţie a lui Tiriac Jr., ipostază neaşteptată

Iancu Andreea 08.03.2021, 11:32

Ileana Lazariuc este, fără doar și poate, una dintre cele mai plăcute prezențe feminine de la noi. După ce s-a despărțit de fostul său soț, Ion Ion Țiriac, vedeta se descurcă singură să își crească copiii și uneori își permite și câteva clipe de răsfăț. Reporterii impact.ro au surprins-o pe Ileana Lazariuc de curând într-o ipostază inedită, așa cum nu ai mai văzut-o pe vedetă.

Cum a apărut Ileana Lazariuc în centrul Bucureștiului

Frumoasa Ileana Lazariuc a surprins recent cu o apariție pe străzile Capitalei, după ce a decis să iasă să se relaxeze alături de două prietene. Actrița, în vârstă de 38 de ani, a ales să se bucure de vremea frumoasă și să ia o pauză de la viața de familie, alături de copiii săi. Astfel, vedeta a mers împreună cu două prietene în oraș, unde s-a delectat cu o conversație relaxantă și o masă pe cinste. Ileana a părut extrem de înfometată când a ajuns la micuțul bistro din Dorobanți și a ales o supă din meniu.

Reporterii impact.ro au surprins-o pe vedetă în timpul ieșirii cu fetele. Ileana a părut să savureze nu doar momentele de liniște alături de prietenele sale, ci și supa, extrem de delicioasă din farfurie. Vedeta și-a comandat o supă pe care a devorat-o cât ai clipi, semn că preparatul a fost pe placul său. După ce viața sa a căpătat o nouă turnură, în urma divorțului, Ileana Lazariuc apreciază cu siguranță astfel de momente în compania persoanelor dragi.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac s-au despărțit
Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac s-au despărțit

Ileana și Țiriac jr. au divorțat

Relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac părea să fie una care să reziste trecerii timpului, însă cuplul a decis să se separe în urmă cu aproximativ patru ani. Totuși, cei doi au reușit să țină ascunsă decizia vreme de doi ani de zile, însă au dezvăluit totul printr-o postare pe Instagram după ce mai multe zvonuri au apărut cu privire la divorțul cuplului.

Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni. Suntem și vom fi o familie unită și părinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!, a scris Țiriac junior pe contul său de Instagram.

Chiar și așa, relația dintre ei, după ce au trăit cu bune și rele cei aproape 20 de ani împreună, a rămas una bună. În urmă cu un an de zile, Ileana Lazariuc îi ura tatălui copiilor săi „La mulți ani” cu ocazia zilei sale de naștere, printr-o postare pe contul său de Instagram. Pe de altă parte, Ion Ion pare să fi trecut deja peste despărțirea de marea iubire a vieții sale. Acum, fiul omului de afaceri Ion Țiriac se bucură de relația alături de jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și chiar s-ar fi logodit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...