Cum se simte ucigaşul de la Oneşti, după ce a fost împuşcat de poliţişti. Medic: „Starea lui se agravează”

Nicu Stan 03.03.2021, 15:11
Cum se simte ucigaşul de la Oneşti, după ce a fost împuşcat de poliţişti. Medic: „Starea lui se agravează”

Cum se simte ucigaşul de la Oneşti, după ce a fost împuşcat de poliţişti. Medicii care îl au sub supraveghere au anunțat că starea lui se agravează.

Starea lui Moroșan Gheorghe, bărbatul care a omorât doi oameni nevinovați în Onești, se agravează

S-a aflat cum se simte ucigaşul de la Oneşti, după ce a fost împuşcat de mai multe ori de poliţişti. Medicii care îl au sub observație informează că starea lui se agavează.

Starea lui Moroșan Gheorghe care a sechestrat și ucis doi muncitori în Onești s-a agravat și va fi transportat, astăzi, la Spitalul Județean din Bacău. Criminalul Gheorghe Moroșan a început să aibă febră și i-a scăzut tensiunea.

Criminalul va fi trimis la Bacău

Dumitru Vartic, șeful ATI Onești, a declarat presei, miercuri, că starea lui Gheorghe Moroșan a devenit instabilă după ce a fost detubat. ”În momentul actual starea generală a pacientului este în ușoară agravare. S-a luat legătura cu Spitalul Județean Bacău să îl transferăm la Bacău pentru investigații, fiind un spital de rang superior am decis că e mai bine pentru pacient să fie transferat.

A devenit instabil hemodnamic, febril, cu o stare generală în agravare. Tensiunea a început să îi scadă, acum e pe un suport vaso-constructor”, a spus dr. Dumitru Vartic.

Criminalul poate fi transportat la Bacău. Starea îi permite

Medicul șef ATI Onești a precizat că transferul rănitului Moroșan Gheorghe se va realiza în orele următoare. ”Luăm legătura cu medicii de la Bacău, le prezentăm cazul și o să încercăm să transferăm. Momentan starea îi permite”, a spus Dumitru Vartic.

Doi electricieni care fuseseră să facă niște verificări în apartamentul care fusese al lui Moroșan Gheorghe au fost surprinși de către acesta în imobilul situat în Onești. Bărbații au fost ținuți ostatici mai multe ore după care au fost omorâți  prin înjunghiere de către Gheorghe Moroșan în vârstă de 68 de ani. Moroșan Gheorghe era supărat pentru că fusese evacuat din acel apartament în urma uui proces.

Criminalul a fost împușcat de polițiști

Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat, iar agresorul deja îi atacase pe oamenii care fuseseră sechestrați.

Unul dintre bărbați a murit pe loc după ce a fost înjunghiat în inimă, iar cel de-al doilea și-a găsit sfârșitul la spital după ce a fost înjunghiat de 8 ori de pensionarul criminal. Astfel, polițiștii au intervenit în forță și au tras mai multe focuri de armă în Moroșan Gheorghe care îi întâmpinase cu cuțitulîn mână. Criminalul a ajuns și el la spital cu multiple plăgi împușcate în mâini, picioare și abdomen.

Soția criminalului, arestată pentru 30 de zile

Între timp, soția lui Gheorghe Moroșan a fost arestată pentru 30 de zile, pentru că a știtu tot ce se întâmplă, ea fiind la vecini, cu un etaj mai sus unde a avut loc tragedia.

Ea i-ar fi dat soțului pe geam țigări, în timpul luării de ostatici, și, mai mult decât atât, în genta ei anchetatorii au găsit brățări de plastic identice cu cele pe care le-a folosit Moroșan Gheorghe pentru a-i lega pe ostatici.

Urmăriți Impact.ro și pe