Cine este Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești. Amenința pe internet că își face singur dreptate

Nicu Stan 02.03.2021, 10:45
Cine este Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești. Amenința pe internet că își face singur dreptate

Cine este Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești. Bărbatul, care este mai bătrân decât s-a vehiculat ieri, amenința de mai mult timp pe internet că își face singur dreptate.

Cine este Moroșan Gheorghe, ucigașul care a luat doi bărbați ostatici și i-a omorât, în Onești

S-a aflat cine este Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești care a ucis doi bărbați după ce i-a luat ostatici. Ucigașul amenința pe internet că își face singur dreptate.

Au apărut noi informații despre bărbatul care a ucis doi oameni după ce i-a luat ostatici, găsindu-i că lucra în apartamentul din care el fusese evacuat.

Bărbatul avertizează de mai mult timp pe platformele de socializare că va face ceva groaznic

Bărbatul ucigaș, din primele informații, se pare că este o persoană cu multe probleme și cu un trecut din care se înțelege că este capabil de gesturi extreme.

Moroșan Gheorghe se numește bărbatul din Onești care a ucis doi muncitori într-un apartament din oraș, după ce i-a luat ostatici, luni, 1 martie. Bărbatul are 68 de ani, nu 60, așa cum s-a vehiculat inițial.

Moroșan Gheorghe a ucis doi oameni nevinovați

În prima parte a zilei, bătrânul criminalul a mers la apartamentul revendicat și i-a luat ostatici pe cei doi muncitori care lucrau la renovarea acestuia. După ce i-a imobilizat sub amenințarea cuțitului, cel care avea să devină în scurt timp ucigaș a sunat la 112 și și-a anunțat fapta, dar și intenția de a negocia.

Din nefericire nu s-a mai ajuns la nicio negociere, iar individul și-a pus în aplicare amenințările și i-a ucis pe ambii oameni care munceau la renovarea apartamentului. În ceea ce-l privește pe ucigaș, acesta se află în stare gravă la spital, după ce a fost împușcat de forțele de ordine intrate în apartament.

Criminalul a făcut amenințări publice. Susținea că își va face dreptate cu arma de foc

Tragedia de luni, din județul Bacău, a fost anunțată încă din urmă cu mai mulți ani, chiar de Moroșan Gheorghe. Bătrânul ar fi amenințat pe pagina personală de Facebook că va lua măsuri dacă nu i se va face dreptate.

Moroșan Gheorghe s-a filmat și a postat un filmuleț cu amenințări. ”Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc! Iar dacă vreți, luați măsuri, iar dacă nu, o să vă lămuresc”, spune criminalul Moroșan Gheorghe în înregistrare.

Urmăriți Impact.ro și pe