Românii cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram. Câte milioane de oameni le ”pândesc” fiecare postare

Daria Petrescu 26.02.2021, 09:22
Românii cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram. Câte milioane de oameni le ”pândesc” fiecare postare

În ultimii ani, vedetele din România au fost tot mai active pe conturile de socializare. Unul dintre cele mai urmărite este Instagramul, unde nume cunoscute din showbiz, cum ar fi Andra, Inna, Smiley sau Adelina Pestrițu, au ajuns să aibă și peste 2 milioane de urmăritori. Aceștia își țin la curent fanii cu tot cee ace fac și chiar produc bani frumoși din asta. Iată câte milioane de oameni le ”pândesc” fiecare postare.

Românii cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram

De-a lungul timpului s-au făcut mai multe topuri ale vedetelor care au extrem de mulți urmăritori pe conturile de Instagram. De altfel, aceștia au crescut de la an la an, iar cei care îi apreciază îi urmăresc pas cu pas zi de zi.

Potrivit unui clasament, realizat anul trecut, Inna era cel mai influent român, însă numărul urmăritorilor a crescut, iar artista se menține încă în top, urmată de Antonia, Delia și Andra. Topul a fost realizat de Starcom România, prin intermediul Social Media Stars Index.

În 2020 a fost analizată și urmărită activitatea din online a peste 900 de conturi din România și a comunităților acestora, cu scopul de a oferi o imagine unitară asupra activității din social media, scrie iqads.ro.

În topul celor mai urmăriți români se află Inna, Andra Măruță, Adelina Pestrițu, Flick Domnul Rimă, Mircea Bravo, MaxINFINITE și Andrei Zbir. De asemenea, Selly și Smiley au milioane de urmăritori.

TOP 6 cei mai urmăriți artiști români pe Instagram

INNA este artista cu 2,9 milioane de urmăritori și peste  5.796 de postări. Nu e de mirare, având în vedere că este una dintre cele mai apreciate interprete atât în țară cât și peste hotare. De cele mai multe ori, numarul urmăritorilor cresc în funcție de proiectele în care aceasta este implicat[ sau melodiile lansate, cu un succes răsunător la public.

Inna

Antonia se menține în continuare în top, cu 2,6 milioane de followeri și  peste 931 de postări. Antonia este activ[ în mediul virtual. Își ține la curent fanii cu ceea ce face, iar imaginile provocatoare cu aceasta nu lipsesc de pe Instagram. Antonia este mama a trei copii și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Velea. Cei doi vor să se căsătorească în curând.

Delia se bucură de 2,5 milioane de followeri și  peste 17.147 postări. Artista ține legătura cu admiratorii ei, postează imagini din vacanțele exotice și este una dintre cele mai îndrăgite interprete din România.

Delia

Andra are 2,4 milioane de urmăritori și peste 1.299 postări. În ultimul an, urmăritorii ei au crescut simțitor, jurata de la Românii au talent, postând zilnic imagini și filmulețe cu familia ei.

Dorian Popa, artistul cu 2,2 milioane de urmăritori

Nicole Cherry este artista cu 2 milioane de followeri și peste 3.741 postări. A devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani, cu care a intrat în rotație pe posturile de radio din România

SMILEY – 2 milioane urmăritori și peste 1.804 postări. Este unul dintre cei mai iubiți artiști. În prezent, acesta se pregătește să devină tată pentru prima oară. În luna mai, el și Gina Pistol vor avea o fetiță. Numărul urmăritorilor a crescut la scurt timp după ce acesta a anunțat că va avea un copil.

Dorian Popa are 2,2 milioane de urmăritori.  Este vlogger, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel

Andreea Mantea are 1,8 milioane de urmăritori. Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. De când a devenit mama, aceasta a fost mult mai active pe contul de socializare, unde a postat imagini și clipuri cu fiul ei, David.

Urmăriți Impact.ro și pe