Sfatul primit de Adrian Mutu când a divorțat de Alexandra Dinu. Fostul fotbalist nu l-a ascultat deloc

Iancu Andreea 16.02.2021, 12:08

Povestea de dragoste dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu a avut un final trist. După ce și-au jurat iubire veșnică în fața altarului, fotbalistul și frumoasa blondină au ajuns să divorțeze. Totuși, acest lucru nu ar fi fost posibil dacă Adrian ar fi ascultat sfatul primit din partea unei persoane importante din showbiz. Cum ar fi putut evita cuplul această despărțire.

Ce sfat a primit Adrian Mutu când a divorțat de Alexandra Dinu. Detaliul care ar fi putut schimba totul

Erau extrem de tineri atunci când s-au îndrăgostit unul de altul, însă asta nu i-a împiedicat să trăiască o poveste de dragoste frumoasă, în urma căreia a venit pe lume și Mario, fiul lor. Cei doi și-au unit destinele în anul 2001, însă au ajuns să își spună adio la numai doi ani distanță. Totuși, cel care l-a prevenit pe celebrul fotbalist despre posibilitatea unei despărțiri după nuntă a fost Florin Călinescu. Acesta prezenta pe atunci emisiunea Chestiunea Zilei, la PRO TV, și l-a avut drept invitat pe tânărul sportiv.

Detaliile despre discuția celor doi au ieșit la iveală. Florin Călinescu, în prezent jurat în cadrul emisiunii Românii au Talent, îl prevenea pe fostul star al lui Dinamo cu privire la frumusețea italiencelor. Pe atunci, Adrian Mutu încă nu ajunsese să joace la Inter Milano, însă tot premonițiile lui Călinescu i-au dezvăluit „briliantului” că urmează să activeze pentru italieni.

Ai grijă cu italiencele, acolo, i-a spus Florin Călinescu lui Adrian Mutu.

Și se pare că a avut dreptate. Fotbalistul s-a îndrăgostit la scurt timp după primele jocuri în Italia de Martina Stella și Aida Yespica. Astfel, Alexandra Dinu avea să descopere idilele pe care fostul fotbalist le-a avut cu mai multe femei. Cei doi ani de căsnicie și venirea pe lume a lui Mario nu au mai contat, iar sentimentele dintre Adrian și Alexandra au fost umbrite de infidelitatea „Briliantului”. Povestea de dragoste avea să ia sfârșit în 2003.

Briliantul și frumoasa actriță au format un cuplu timp de 2 ani și au împreună un băiat
Briliantul și frumoasa actriță au format un cuplu timp de 2 ani și au împreună un băiat

De la actorie la juriul Românii au Talent

După despărțirea de primul său soț, Alexandra a decis să se ocupe mai mult de cariera sa și chiar a ajuns să locuiască în Italia timp de 16 ani. Frumoasa blondină s-a remarcat în cadrul mai multor producții cinematografice, unde a dezvăluit talentul său de actriță. Ea a avut o relație de trei ani de zile cu producătorul de film Jeffrey Greenstein, poveste care a luat sfârșit în anul 2019.

În prezent, Alexandra Dinu este membră în juriul Românii au Talent, sezonul 11, după ce vedeta l-a înlocuit pe Mihai Petre. Deși cu toții ne-am obișnuit ca frumoasa actriță să își desfășoare activitatea în Italia, ea a lăsat totul și a venit înapoi în țară pentru a face parte din proiectul de la PRO TV, despre care recunoaște că este unul de suflet.

Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidenț, a dezvăluit Alexandra Dinu la Știrile PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...