Cele mai bune filme cu Alexandra Dinu – Top 5 super-producții cu jurata de la ”Românii au talent”

Daria Petrescu, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 10:43
Cele mai bune filme cu Alexandra Dinu – Top 5 super-producții cu jurata de la ”Românii au talent”

Alexandra Dinu este una dintre cele mai iubite actrițe, având o carieră de succes peste hotare. Deși initial a fost cunoscută ca soția lui Adi Mutu, de care a divorțat în urmă cu mulți ani, jurata de la Românii au talent, sezonul 11 a dat lovitura pe marile ecrane, apărând în câteva filme de succes. După despărțirea de soțul ei, Alexandra a părăsit România împreună cu băiețelul ei și și-a continuat cariera în Italia. Iată care sunt cele mai bune filme cu Alexandra Dinu.

Cele mai bune filme cu Alexandra Dinu, jurata de la Românii au talent

Alexandra Dinu s-a născut pe data de 3 ianuarie 1981, la București. Este o actriță și prezentatoare de televiziune care a apărut și în filme în Italia și America.

Top 5 super-producții cu jurata de la ”Românii au talent”, Alexandra Dinu

În anul 2002, Alexandra Dinu a dat lovitura cu rolul din comedia „Garcea și oltenii”, un film admirat de unii si indelung contestat de altii. Cu toate astea, vedeta Pro TV a făcut un rol remarcabil.

În 2003, Alexandra Dinu a apărut în „Examen”- un film românesc în regia lui Titus Muntean. Personajul principal povestește drama vieții sale. Este judecat pe nedrept pentru o crimă. Acțiunea se petrece în perioada comunistă și dezvăluie metodele prin care se rezolvau „atunci” cazurile de crimă.

Alexandra Dinu a jucat în Second-Hand

În anul 2005, Alexandra Dinu a jucat în Second-Hand- Filmul Second Hand prezintă evoluția relației dintre Petre (Mihai Călin) și Andreea (Alexandra Dinu).

„La farfala granata ”– în anul 2013. Un fotbalist foarte tânăr care joacă în rândurile echipei din Torino, Gigi Meroni o întâlnește pe Cristiana Uderstadt. Între timp, la Torino, Meroni își face prieteni deosebiți cu Fabrizio Poletti și cu noul antrenor: sangvinul Nereo Rocco

Alexandra Dinu apare ca agent Ross în 211 alături de Nicolas Cage, în anul 2018. Acesta a fost unul dintre cele mai importante roluri ale vedetei, dar și unul de succes

Alte filme în care a jucat Alexandra Dinu

De Serpentis Munere (2019) – Margherita

Final Score / Meciul vieţii (2018) – Tatiana Trailer

Bullet Head / Capcană mortal (2017) – Grace Trailer

La farfalla granata (2013) – Cristiane

Rosso San Valentino / Parfumul dragostei (2013) – Laura Argenti

Il generale Della Rovere (2011)

Capri (2006) – Greta (11 episodes, 2008)

Provaci ancora prof! / Profesoara detective (2005)

Ricomincio da me / Un alt drum spre fericire (2005) – Edga

Don Gnocchi – L’angelo dei bimbi / Ingerul copiilor (2004) – Sara

Carabinieri (2002) – Mira Ruci (3 episodes, 2007)

Garcea și oltenii (2002) – Angelica

Alexandra Dinu s-a întors în România pentru „Românii au talent”

Sezonul 11 Românii au talent a debutat în urmă cu o săptămână, iar Alexandra Dinu este unul dintre jurații emisiunii de la Pro TV.

Prima ediție a celui de-al 11-lea sezon al celui mai mare show din România, difuzat de PRO TV, a însemnat și debutul în juriul „Românii au Talent” al Alexandrei Dinu, iar apariția ei a fost una de-a dreptul spectaculoasă. „Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești”, a spus Alexandra Dinu.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul!”, spunea Alexandra despre Românii au talent.

 

Urmăriți Impact.ro și pe