Alexandra Stan a răbufnit, la Survivor. În hohote de plâns, vedeta a spus tot. „Intru în depresie, jur”

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 11:52

Alexandra Stan a răbufnit, în ediția emisiunii Survivor România ce va fi difuzată vineri seară de Kanal D. În hohote de plâns, vedeta a spus tot. Cântăreața a dezvăluit că simte că intră în depresie și a spus care este singura ei alinare în cadrul acestei competiții.

Cum a răbufnit Alexandra Stan la Survivor

Condițiile devin tot mai dure pentru concurenții de la Survivor România 2021. În afară de conflictele ce apar din ce în ce mai des, în ambele echipe, aceștia trebuie să treacă de probe de teren complexe ce le pun la încercare limitele fizice și psihice. Au apărut accidentări și tensiuni puternice. Astfel, unii dintre ei au început să răbufnească – ceea ce i s-a întâmplat și cântăreței Alexandra Stan.

„Dacă nu ar fi colegii mei, aş intra în depresie. Intru în depresie, jur. Eu nu mai fac faţă”, a spus, printre lacrimi Alexandra Stan, care își dorește să părăsească competiția, fără să fie singura din echipa Faimoșilor sub presiune psihică. Elena Marin, Jador și Zannidache s-au implicat într-un dialog aprins. ”Eu nu pot să tolerez când cineva e fals lângă noi. Sunt eu lângă ea sa le tai craca ăstora.”, a spus cel din urmă.

Alexandra Stan a rabufnit, la Survivor. In hohote de plans, vedeta a spus tot. ”Intru in depresie, jur”
Alexandra Stan

Ce a spus Alexandra Stan, înainte de a participa la Survivor

Înainte de a intra în competiția Survivor România 2021 de la Kanal D, Alexandra Stan și-a exprimat speranța de a rezista cât mai mult în concurs. Totuși, vedeta a recunoscut încă de atunci că este o fire sensibilă.

”Eu sper să rezist cât mai mult. M-am uitat sezonul trecut și am văzut că la Survivor România, și atunci când se stă, de fapt nu se stă. Sunt născută vara, dar la noi nu este umiditatea foarte mare. O să fie complicat. Pot trece peste foame câteva zile. Sunt o fire sensibilă, încerc să fac pe plac tuturor și sper să nu am probleme acolo, să nu iau un conflict personal. Pentru mine va fi un element stresant să dorm noaptea în pustiu, sub cerul liber”, a spus ea, conform Viva!.

Alexandra Stan, despre incidentul violent prin care a trecut

O probă i-a pus capac Alexandrei Stan, la Survivor România. Atunci când a fost vorba să se lupte cu un alt concurent, vedeta a retrăit un episod nefericit din viața ei, când a fost agresată de Marcel Prodan, iubitul și impresarul ei de la acea vreme. Cântăreața a izbucnit atunci în lacrimi.

”După incidentul cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte. A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza. Mi-a fost greu să mă implic în altă relație. Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București. În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă. Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident. Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale…”, a mai spus Alexandra Stan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...