Alexandra Stan, aşteptată de iubit în Republica Dominicană. Cine este bărbatul care o iubeşte atât de mult

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 09.02.2021, 08:42

Alexandra Stan a fost aşteptată de iubitul ei în Republica Dominicană. Bărbatul din viața ei a vrut să o întâmpine, după ce ea a fost nominalizată cu riscul de a fi eliminată din competiția ”Survivor” de la Kanal D. În toamna anului trecut, cântăreața anunțase că a trecut printr-o despărțire dureroasă, dar se pare că în prezent lucrurile nu stau rău pentru ea, în plan personal.

Alexandra Stan, despre despărțirea de iubitul ei

Mai exact, în toamnă, Alexandra Stan a anunțat că s-a despărțit de Bogdan Drăghici. Deși artista părea foarte fericită și a petrecut perioada de carantină alături de el, la Târgu-Mureș, cântăreața a anunțat că povestea de dragoste s-a încheiat. Totuși, se pare că frumoasa blondă are parte de iubire în continuare.

”Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc… Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a explicat ea după anunțul despărțirii.

Alexandra Stan, asteptata de iubit in Republica Dominicana. Cine este barbatul care o iubeste atat de mult
Alexandra Stan

Alexandra Stan: ”M-am simțit iubită”

Mai mult, Alexandra Stan a spus că nu dă vina pe el pentru despărțire și că a simțit imediat dorul de relația lor. Artista a adăugat că a fost ”în șoc” și că a început să facă eforturi ca să se deconecteze de acest bărbat, ca să nu ajungă să îl urască.

”Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune. M-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni. (…) Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor. (…) Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima!”, a mai scris Alexandra Stan.

Cine este bărbatul care a mers în Republica Dominicană pentru Alexandra Stan

Cu toate acestea, potrivit apropiaților Alexandrei Stan, citați de wowbiz.ro, se pare că artist s-a împăcat cu Bogdan Drăghici. Bărbatul a mers după ea în Republica Dominicană, ca să o întâmpine, după ce ea a fost nominalizată la ”Survivor”. Întrucât cântăreața a rămas în competiție, iubitul ei și-ar fi prelungit șederea.

Bogdan Drăghici s-ar afla în continuare în Republica Dominicană, însoțit de câțiva prieteni. El ar fi închiriat o mașină pentru a vizita această țară. Iubitul Alexandrei Stan iubește călătoriile, iar până în prezent a vizitat deja o jumătate de lume.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...