EXCLUSIV FOTO Vedeta PRO TV a fost surprinsă împreună cu iubitul pe care îl ține secret de ceva timp. Imagini în premieră

Stan Filon 10.02.2021, 13:46

Geanina Ilieș nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este vedetă de televiziune și a devenit și mai populară după ce s-a implicat în proiectul Ferma și a prezentat și emisiunea ”Gospodar fără pereche”, unde a făcut cunoștință unor bărbați de toată isprava cu tinere care doreau să se căsătorească. Cu toate acestea vedeta își ține ascunsă propria relație. Paparazzy impact.ro au surprins-o însă alături de iubit!

Vedeta PRO TV, surprinsă cu iubitul pe care îl ține secret de ceva timp

Chiar dacă se cunosc multe despre cariera Geaninei Ilieș, despre viața privată nu se știu chiar atât de multe amănunte, deoarece vedeta a preferat să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. A fost o mamă tânără, care și-a crescut singură fiul. Patrick are acu 14 ani și se înțelege de minune cu actualul iubit al mamei sale.

”Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine.

Vedeta PRO TV, surprinsa cu iubitul pe care il tine secret de ceva timp
Vedeta PRO TV, surprinsa cu iubitul pe care il tine secret de ceva timp

”N-are legătură cu lumea asta a mea”

El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa”, declara Geanina Ilieș pentru okmagazine.ro.

Cei doi sunt buni prieteni, iar omul cu care Geanina Ilieș împarte bune și rele de mai bine de 8 ani este un adevărat confident al tânărului. Vedeta a reușit să-l țină departe de ochii lumii pe Mircea, însă acum paparazzy Impact.ro i-au găsit la un restaurant de fițe din Floreasca.

Cei doi iubiți au venit pe rând la restaurant. Au stat la masă, au mâncat, după care au plecat spre treburile lor, însă au ieșit din restaurant tot pe rând, pentru a nu fi văzuți împreună. Cei doi se comportă e parcă ar fi implicați și în alte relații.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...