EXCLUSIV FOTO Cum a apărut Geanina Ilieș în Capitală, după ce s-a spus că e însărcinată. Gestul care pare să o dea de gol

Ana Anitoiu 20.11.2020, 12:39

Geanina Ilieș a apărut în trafic la volanul unui bolid de lux în valoare de 100.000 de euro. Vedeta a fost surprinsă urcând în mașina-bijuterie.

Ce bolid de lux are Geanina Ilieș

Vedeta a fost fotografiată urcându-se la volanul unei mașini Range Rover Velar, de culoare albă. Geanina Ilieș a intrat în mașină după ce a ieșit din sediul solarului pe care îl deține în zona de nord a Capitalei, ca să se întoarcă la casa ei din Corbeanca.

Geanina Ilieș a purtat o bluză neagră, pe gât, o haină groasă voluminoasă, de culoare maro, o pereche de pantaloni deschiși la culoare și suflecați la glezne, precum și încălțăminte sport, neagră.

Din ținuta Geaninei Ilieș nu au lipsit o poșetă vișinie, o pereche de ochelari de soare, dar și masca de protecție. Vedeta și-a purtat părul prins lejer, într-o coadă, la spate. Însă ce a atras și mai mutlt atenția a fost faptul că își tinea burtica protector cu mâna, fiind un gest des întâlnit la femeile însărcinate.

Nu se știe dacă vedeta și-a făcut singură cadou această mașină scumpă sau dacă a primit-o. Vedeta este într-o relație de opt ani cu un bărbat care lucrează într-un domeniu diferit față de al el. Acesta locuiește alături de ea și de fiul ei, cu care se înțelege de minune.

Geanina Ilies, bolid de lux de 100.000 de euro
Geanina Ilies

”Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa.

Se înțelege foarte bine cu fiul meu. Îl respectă foarte mult. El îi dă sfaturi şi asta e cel mai important pentru mine, să se înţeleagă ei, pentru că eu l-am făcut pe Patrick când eram foarte tânără şi l-am crescut singură”, a spus Geanina Ilieș, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Geanina Ilies, bolid de lux de 100.000 de euro
Masina Geaninei Ilies

Geanina Ilieș ar fi însărcinată, pentru cea de-a doua oară

Recent, au apărut zvonuri conform cărora Geanina Ilieș ar fi însărcinată, pentru cea de-a doua oară. Ea ar urma să devină din nou mamă, la 14 ani distanță de nașterea fiului ei, Patrick.

De altfel, Geanina Ilieș, care a participat la ”Ferma” de la Pro TV și apoi a devenit prezentatoare a emisiunii ”Gospodar fără pereche”, a declarat, anterior, că și-ar mai dori un copil, după ce, datorită fiului ei, Patrick, s-a maturizat foarte mult.

”Cred că Patrick a fost schimbarea vieții mele și m-a maturizat foarte mult. Am spus-o și o voi spune tot timpul, sunt ceea ce sunt prin prisma lui Patrick, asta pentru că m-a maturizat și am știut cam pe ce căi s-o apuc: frumoase, ortodoxe, mature.

Toate deciziile le-am luat gândindu-mă la el, ca fiul meu să aibă o mamă de care să fie mândru. Am fost și voi fi pregătită oricând pentru acest moment. Știu că sună ca un clișeu, dar Patrick pentru mine a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit de-a lungul vieții.

Și mai știu că sunt multe momente importante din viața mea, care mi-au dat un anumit sentiment de realizare și fericire, însă Patrick este mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată.

Este cel mai bun copil din lume pentru mine. Tocmai din acest motiv mă gândesc că, pentru noi, încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit”, spunea Geanina Ilieș, în urmă cu ceva timp pentru Click.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...