Soția lui Connect R este de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate Misha acum

Nicu Stan 10.02.2021, 12:51

Soția lui Connect R este de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate Misha acum soția celebrului interpret. Misha a împlinit de curând o frumoasă vârstă, iar artistul a fost lângă ea.

Cum și-a petrecut Misha ziua de naștere. Ce mesaj i-a transmis Connect-r mamei fetiței lui

Soția lui Connect-R este de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate Misha acum este incredibil. Connect-R și Misha au format un cuplu frumos și au împreună o fetiță. După divorț, Connect-R și Miaha au păstrat o relație strânsă de dragul fetiței lor, iar acum sunt buni prieteni și se înțeleg mai bine ca niciodată.

Astfel, Connect-R a fost alături de ziua mamei fetiței sale, ocazie cu care a copleșit-o cu mesaje care de care mai frumoase postate pe contul de socializare Instagram.

Connect-r a postat mai multe filmulețe de la ziua Mishei

De asemenea, celebrul cântăreț a postat mai multe filmulețe de la petrecerea dată în cinstea Mishei, profitând astfel de ocazie pentru a posta și story-uri în care să-i spună urările de frumoase.

La mulți ani, Misha. Îți doresc bucurie, bucurie, bucurie”, a transmis Connect-R printr-un InstaStory.

Connect-R se înțelege de minune cu fosta soție

În plus, Connect-R, într-un alt story, a postat o poză în care apare alături de Misha și de fetița lor pentru a-i mai spune încă o dată La mulți ani fostei soții.

Semn că Connect-R și Misha se înțeleg foarte bine este acela că niciunul nu lipsește din momentele importante ale vieții celuilalt. În plus, ambii au cuvinte de bine unul despre celălalt.

Connect-R și Misha, divorț fără scandal

Connect-R și Misha a divorțat de mai bine de 3 ani, însă aceștia erau deja despărțiri de mai multă vreme, dar au ținut acest fapt ascuns de ochii lumii.

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, spunea Connect-R într-un mesaj pe rețeaua de socializare.

La rândul ei, la momentul respectiv, Misha a făcut șiu ea un anunț. ”Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

Urmăriți Impact.ro și pe