Drama lui Ștefan Mandachi. Nu s-a putut ascunde nici măcar în fața camerelor de filmat: ”Nu e zi să nu vorbesc despre ea!”

Nicu Stan 10.02.2021, 11:08

Drama lui Ștefan Mandachi, românul care a construit un metru de autostradă. Nu s-a putut ascunde nici măcar în fața camerelor de filmat. Omul de afaceri a participat la emisiunea Șef sub acoperire de la PRO TV, unde a făcut dezvăluiri emoționante.

Drama neștiută a românului care a construit un metru de autostradă. Ce a pățit Ștefan Mandachi

Drama lui Ștefan Mandachi îl băntuie și acum și nu s-a putut ascunde nici măcar în fața camerelor de filmat. Ștefan Mandachi, patronul cunoscut opiniei publice după ce a construit un metru de autostradă, s-a destăinuit la PRO TV, acolo unde a participat la emisiunea Șef sub acoperire.

Ştefan Mandachi, afaceristul din Suceava, care a devenit celebru după ce a anunţat că, pe 15 martie, la ora 15, va inaugura primul metru de autostradă din Moldova a trăit o adevărată dramă. Acesta și-a pierdut mama, în urmă cu câteva luni.

Ștefan Mandachi și-a iubit mult mama

Nu este zi de la Dumnezeu să nu vorbesc despre ea. Am învățat foarte multe de la mama și nu cred că este durere mai mare pentru mine decât pierderea ei!”, a mărturisit Ștefan Mandachi în emisiunea Șef Sub Acoperire de la PRO TV.

Jani Mandachi a decedat pe 30 septembrie 2018, la doar 59 de ani, după o lungă suferinţă, răpusă de o boală cruntă. Jeni Mandachi avea afaceri cu produse textile, panificație și patiserie, precum și în domeniul distribuției de carburanți.

Frații Mandachi au făcut o fundației în memoria mamei lor, Jeni

În memoria ei, Ştefan Mandachi şi fratele său au înfiinţat fundaţia caritabilă Jeni Mandachi, prin care sunt ajutați oameni săraci.

Mama a fost o femeie foarte veselă, care a iubit enorm viața și familia, dar și o mare luptătoare, care s-a luptat cu bolile și suferința cu zâmbetul pe buze. Tocmai de aceea a și fost iubită și apreciată de foarte multă lume”, a declarat Ştefan Mandachi.

”Autostrada”, constuită din banii lui Ștefan Mandachi

Pe de altă parte, afaceristul susţine că investiţia în metrul de autostradă a făcut-o din resurse proprii, însă nu a vrut să divulge aplasamentul exact al construcţiei.

Atunci a spus doar că se află undeva între Voroneţ şi Putna, pe un teren care îi aparţine. Ștefan Mandachi ar cheltuit 4.500 de euro ca să construiască „Monumentul Autostrăzii”, în semn de protest faţă de faptul că țara noastră nu are autostrăzi.

Ștefan Mandachi, revoltat de lipsa autostrăzilor din România

Suntem singura provincie istorică din Romania cu zero kilometri de autostradă după aproape 30 de ani de la Revoluţie. Am fost astfel condamnaţi la izolare economică şi foarte mulţi oameni şi-au pierdut vieţile în traficul din nord-estul ţării din cauza lipsei drumurilor decente.

Sunt mirat că această zonă de graniţă a Uniunii Europene a fost uitată, neglijată şi sfidată. Este momentul ca aceste lucruri să se schimbe iar acţiunile mele din ultimele luni susţin cu tărie această necesitate”, a declarat Ştefan Mandachi.

Protestul lui Ștefan Mandachi

La acel moment, antreprenorul a mai anunțat că pe data de 15 martie, la ora 15, va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor sale, în semn de protest faţă de faptul că România nu are autostrăzi.

Urmăriți Impact.ro și pe