EXCLUSIV. Cine a cumpărat apartamentul lui Gică Petrescu, plin de șoareci și de gândaci. ”Îi ascultă piesele lui de pahar”

Oana Pascaru 09.02.2021, 16:17

Cine a cumpărat de la ANAF apartamentul regretatului artist Gică Petrescu? Reporterii impact.ro au stat de vorbă cu administratorul clădirii, dar și cu apropiații noilor proprietari: ” Nu știu cine a luat banii pe locuință, dar bănuiesc că cei de la ANAF, oricum, mă bucur că nu ne mai certăm cu cei de la ANAF, din cauza datoriilor care se adunau la întreținere. De când au venit noii vecini nu mai sunt datorii la întreținere, iar acesta este un lucru foarte bun”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, Ion Mitu, administratorul blocului din buricul Capitalei.

Noii proprietari ai apartamentului în care a locuit solistul sunt mari melomani. ”Mi-au spus că îi ascultă piesele de pahar ale lui Gică Petrescu!”

Gică Petrescu, solistul care ne încânta cu piesele lui de pahar, s-a stins din viață pe 18 iunie 2006, la vârsta de 91 de ani. Nu a avut copii și nici rude cărora să le lase moștenire apartamentul, așa că, timp de 14 ani, a rămas încuiat. D-abia anul trecut, locuința și-a găsit noi proprietari. Reporterii impact.ro au aflat detalii despre cumpărători și mare ne-a fost supriza să aflăm că sunt și mari iubitori de muzică:

“Sunt fani ai lui Gica Petrescu. De când au cumpărat casa au demolat tot, au scos parchetul, iar mobila au luat-o cei de la ANAF. Locuința arată acum ca o peșteră, nu a mai fost locuită din 2006. Este o familie de oameni de treabă, au cam 40-45 de ani. Par oameni serioși si la locul lor. Mi-au spus că îi ascultă piesele lui de pahar și că sunt fericiți că au cumpărat aici, plus că le place și zona, care este centrală”, ne-a declarat sursa noastră. Gică Petrescu a lăsat în urmă piese de pahar de neuitat, printre care ”Dă-i cu șprițul până la ziuă!” sau ”Ia mai toarnă un păhărel!”.

EXCLUSIV. Cine a cumparat apartamentul lui Gica Petrescu, plin de soareci si de gandaci
Gica Petrescu

Ion Mitu, administratorul blocului: ”Mă bucur că nu ne mai certăm cu cei de la ANAF, din cauza datoriilor la întreținere”

De asemenea, reporterii impact.ro au stat de vorbă și cu administratorul blocului, Ion Mitu: ”Apartamentul lui Gică Petrescu este vândut de anul trecut. Nu știu cine a luat banii pe locuință, dar bănuiesc că cei de la ANAF, oricum, mă bucur că nu ne mai certăm cu cei de la ANAF, din cauza datoriilor care se adunau la întreținere. Am văzut că se renovează de zor. De când au venit noii vecini, nu mai sunt datorii la întreținere, iar acesta este un lucru foarte bun”.

Apartamentul regretatului artist Gică Petrescu a fost preluat de ANAF, prin Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, pentru că nu au existat moștenitori. Astfel, ușa locuinței a avut 14 ani sigiliu pe ușă, timp în care s-au adunat datorii la întreținere, au apărut gândacii și șoarecii, care ajungeau deja în celelalte case ale vecinilor. De exemplu, în 2011, apartamentul avea datorii la întreținere de 10.000 de euro, iar în 2015, de 14.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe