Cum arată fiica îndrăgitului Nea Marin. Larisa povestește despre prima ei întâlnire: ”Tata n-a știut”

Ioana Bucur 06.02.2021, 10:40

Cum arată fiica îndrăgitului Nea Marin. Larisa îi calcă pe urme tatălui ei, moștenindu-i talentul incredibil și lucrând cot la cot cu el. Tânăra a făcut dezvăluiri savuroase despre omul pe care toate vedele de la „Poftiți la Nea Marin” îl știu de frică.

Cum arată fiica îndrăgitului Nea Marin

Până să ajungă să fugărească vedetele care nu se pun pe treabă așa cum ar vrea el, la emisiunea de la Antena 1, Marin Barbu, „Nea Marin”, a devenit cunoscut publicului larg din România ca fiind unul dintre cei mai talentați coregrafi de dansuri populare. Puțini știu, însă, că fiica sa cea mică, Larisa Barbu, i-a moștenit talentul și pasiunea. Tânăra, în vârstă de 31 de ani, este profesor și coregraf de dansuri tradiționale românești. Mai mult, ea a înființat, împreună cu tatăl ei, propria școală de dans.

„Prin studiul jocului românesc nu înveți doar niște pași. Înveți să-ți iubești neamul, înveți cultura. Vreau să învăț cât mai mulți oameni să danseze. Cred că am venit cu un dar de la Dumnezeu, iar darul meu este acela de a reuși să împart cu cei din jur această iubire pe care o am față de dansul românesc. Mă simt un om binecuvântat că pot face lucrul acesta. Oricât aș fi de tristă, supărată sau bolnavă, în momentul în care dau drumul la muzică și încep să dansez mă transpun într-o altă lume, într-o altă viață. Uit de toate, mă simt aproape de strămoșii mei, mă simt aproape de acea energie”, a explicat fiica lui Nea Marin, la TVR 2.

Fiica lui Nea Marin face dezvăluiri despre tatăl ei
Larisa a moștenit talentul tatălui său. Foto: TVR 2

Ce s-a întâmplat când Larisa a ieșit la prima sa întâlnire cu un băiat

La cât de aprig este în emisiunile de la Antena 1, nu am vrea să fim în locul băieților care i-au făcut curte Larisei. Fiica lui Nea Marin a dezvăluit că tatăl ei nu a știut nimic despre prima ei întâlnire.

„Dincolo de legătura noastră profesională, legătura noastră de tată și fiică a fost destul de puternică și de multe ori a fost gelos pe orice s-a apropiat de mine. Tatăl meu nu cred că a știut când am ieșit la primul meu date, din simplul motiv că nu era acasă. A mai lipsit, așa, în multe momente cheie”, a spus, în glumă, Larisa.

A durat cinci ani până a convins-o să îi fie soție

Nea Marin s-a născut în satul Conțești din județul Teleorman. Avea 15 ani când a simțit întâia oară pasiunea pentru dans, arta ce avea să îi acapareze întreaga viață. La acea vârstă fragedă, Marin Barbu devenea coregraf al Ansamblului Faur din București. Apoi, cu echipa sa, „Călușarii din Conțești”, a câștigat premiu după premiu. Zmeu la televizor, cea care a reușit mereu să îl domolească a fost soția sa, doamna Mărioara. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste, la care mulți doar visează, de mai bine de 35 de ani. Cinci ani s-a străduit să o convingă să se căsătorească cu el! Au avut doar patru invitați la cununia civilă, însă, la nuntă, s-au strâns nu mai puțin de 400 de oameni.

„Am avut nuntă tradițională, cu voalul miresei, bărbieritul mirelui. Totul a fost tradițional, mai puțin costumul popular pentru că acum 35 de ani nu mai erau în sat”, a povestit Nea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...