Cum arată soția lui Nea Mărin de la Antena 1. Imagini rare cu cei doi. Foto

Iancu Andreea 09.09.2020, 12:58

Pe Nea Mărin îl cunoaște o țară întreagă. Simpaticul prezentator TV a reușit să cucerească publicul cu felul său de a fi, autoritar și glumeț în același timp. Cu toate că este o vedetă a showbiz-ului românesc, puțini cunosc detalii despre familia lui Nea Mărin. Iubitorul de folclor și tradiție are o căsnicie frumoasă și două fiice alături de soția sa, Maria Barbu.

Cum arată Maria Barbu, soția lui Nea Mărin

Extrem de discretă și mereu în urma pașilor soțului său, Maria Barbu îi este alături lui Nea Mărin de mai bine de 40 de ani. Cei doi au o căsnicie de invidiat, de care mulți și-ar dori să se bucure în zilele noastre.

Soția lui Nea Mărin are o vârstă respectabilă de 61 de ani. De asemenea, femeia i-a dăruit prezentatorului două fiice, Dana și Larisa, care la rândul lor le bucură bătrânețea cu nepoți. Dana este cea care i-a făcut bunici pe soții Barbu. Pe de altă parte, Larisa a urmat pasiunea tatălui său pentru dansuri populare. Chiar și după atâta timp, Maria Barbu și Nea Mărin își declară dragostea unul față de celălalt.

“Nu a fost greu să am un soț ca el, ne-am căsătorit din mare iubire, chiar și atunci când au fost momente grele ne-am completat și am rezolvat totul împreună.”, declara Maria Barbu.

„Este cea care mi-a suportat toate nebuniile și îi mulțumesc pentru asta. O iubesc mult! Ne-am luat din dragoste.”, mărturisea și Nea Mărin.

Nea Mărin și Maria sunt împreună de mai bine de 40 de ani foto - Facebook
Nea Mărin și Maria sunt împreună de mai bine de 40 de ani
foto – Facebook

Nea Mărin și soția sa, depistați cu Covid-19

Și pentru că tot vorbeau despre greutățile vieții, se pare că ce doi soți Barbu sunt nevoiți să mai treacă printr-un impas. Nea Mărin și soția sa au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. În prezent ei sunt internați la Spitalul Matei Balș din Capitală.

„Am mers direct la Matei Bals, la camera de garda. Acolo m-au vazut si m-au internet, dar, cinstit sa fiu, m-am panicat putin pentru ca vezi toata lumea asta asa speriata. Dar in clipa in care am ajuns aici si i-am vazut pe toti oamenii acestia cosmonauti, m-am linistit”, a declarat Nea Marin pentru Antena 1.

Prezentatorul TV se afla împreună cu echipa de filmare la Techirghiol când unul dintre membrii din producție a fost depistat cu Covid-19. Totodată, printre vedetele aflate în emisiune se numără Speak și Ștefania, Alex Velea și Zani, un fost concurent la Chefi la Cuțite.

Dintre participanții la emisiune doar Nea Mărin și un operator au fost infectați cu coronavirus. Astfel, filmările au fost oprite pentru moment, iar toți membrii au fost trimiși în izolare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...