Mama lui Mihai Trăistariu era disperată, ajunsese să-i bage o fată în cameră. Artistul a povestit ce a urmat

Ana Anitoiu 14.01.2021, 08:46

Mihai Trăistariu pare să nu aibă noroc în dragoste. Cântărețul a povestit că mama lui a ajuns la un moment dat atât de disperată de faptul că nu îl vedea formând un cuplu cu cineva, încât i-a băgat o fată în cameră. Ce i-a spus acea tânără și ce a urmat este incredibil. Acum, artistul crede că ar fi un soț și un tată de nota zece, dar a explicat ce continuă să i se întâmple în viața personală și care este motivul pentru care nu s-a căsătorit până la vârsta de 41 de ani.

Cum a ajuns mama lui Mihai Trăistariu să-i bage cântărețului o fată în cameră

Artistul a recunoscut că își caută jumătatea de ceva timp. Ajuns la 41 de ani, ar vrea să își întemeieze o familie, spre deosebire de ceea ce își dorea în tinerețe. Mihai Trăistariu a dezvăluit cum a ajuns mam lui să-i bage o fată în cameră și ce s-a întâmplat după inițiativa ei.

”Am avut atâtea relații. Trei de trei ani, dar se tot rup. Eu cred că e ok doar în mintea mea, ceva e în minus, dar nu știu. Mama simțea nevoia să mă cupleze. Vedea că sunt timid. Eram cu cartea, voiam să iau la șapte facultați. Până la 19 ani nu am avut nicio relație, tocilar. Mama mi-a băgat o fată în cameră. Mi-a zis fata aia: «Mama ta vrea să ne căsătorim». Nu ne-am căsătorit, dar am avut o relație. Eu m-am și logodit odată. Logodna înseamnă aproape căsătorie. Trei ani am stat cu o fată, eram convins că o să ne căsătorim”, a spus Mihai Trăistariu, potrivit cancan.ro.

Mama lui Mihai Traistariu era disperata, ajunsese sa-i bage o fata in camera. Artistul a povestit ce a urmat
Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu: ”Mă enervează. Nu pot să îmi fac o relație cu o astfel de fată”

De asemenea, Mihai Trăistariu s-a declarat dezamăgit de faptul că încă nu a întâlnit o femeie pe placul lui, cu care să se poată căsători. Cântărețul a explicat că nu are prea multe pretenții, dar caută o parteneră care să își dorească să întemeieze o familie. Altfel, de relații pasagere, artistul n-a dus lipsă și pare că i-au ajuns. Multe femei au vrut să trăiască o simplă aventură alături de el și nu să rămână împreună până la adânci bătrâneți.

”Cred că părerea mea este prea bună despre mine, că sunt cuminte, civilizat, la locul meu, că aș putea fi tată bun. Eu nu mi-aș bate copiii, nevasta, i-aș crește. Am opt pisici și îi cresc ca pe niște copii. Cred că aș fi perfect pentru o căsnicie, dar nu am nimerit ce trebuie, caut greșit. Eu sunt timid de fel, vreau să îmi dea și mie o fată o întâlnire, primesc poze deocheate. Nu mă cheamă la o cafea pentru relație, doar pentru partide și mă enervează. Eu nu pot să îmi fac o relație cu o astfel de fată. Cred că sunt perfect pentru o căsnicie”, a mai explicat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a cerut în căsătorie o vedetă

În urmă cu ceva ani, Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu. Cântărețul a spus că urmărea conflictul dintre ea și Pepe și că în acea perioadă i-a spus că s-ar însura cu ea. Artistului îi plăcea foarte mult felul ei de-a fi și de a vorbi, astfel că i-a trimis un mesaj, la care a primit și un răspuns.

”Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu. Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta. Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis: «Gata, ţin minte!»”, a povestit Mihai Trăistariu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...