Cum a cerut-o în căsătorie Mihai Trăistariu pe Oana Zăvoranu. Detalii neștiute până acum. ”Mi-a trimis un zâmbet”

Cristian Cojocaru 12.12.2020, 11:40
Cum a cerut-o în căsătorie Mihai Trăistariu pe Oana Zăvoranu. Detalii neștiute până acum. ”Mi-a trimis un zâmbet”

În cadrul unei emisiuni de la TV, Oana Zăvoranu a dezvăluit cum Mihai Trăistariu o cerea în căsătorie în urmă cu câțiva ani. După ce aceasta a făcut declarațiile, Trăistariu a venit să completeze povestea, relatând lucruri neștiute de nimeni despre acea perioadă.

Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu

Dacă primul mariaj al Oanei Zăvoranu cu Pepe nu a avut un final plăcut, scandalurile de la acea vreme fiind pe prima pagină a tabloidelor, actuala căsnicie a vedetei cu Alex Ashraf pare să meargă de minune. Oana a dezvăluit că un alt bărbat din showbiz-ul românesc a cerut-o în căsătorie în urmă cu câțiva ani.

După ce Oana Zăvoranu a relatat acestea, Mihai Trăistariu a venit să completeze informațiile apărute în public cu mai multe detalii. Acesta explica în cadrul unei emisiuni TV cum a ajuns să o ceară în căsătorie pe ”Querida”, acum ceva ani. Acesta explică faptul că în acea perioadă, Oana era în divorț cu Pepe și că el urmărea discuțiile care apăreau la televizor la acea vreme.

Actuala căsnicie a Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf pare să meargă de minune
Actuala căsnicie a Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf pare să meargă de minune

”Mi-a trimis un zâmbet”

Cântărețul povestește că este prieten cu amândoi și că îi plăcea foarte mult felul ei de-a fi. Pe lângă acest lucru, artistul mai spunea și că îi place cum vorbea, lucruri adunate care l-au determinat să-i trimită un mesaj Oanei în care încerca să o liniștească pentru a trece mai ușor peste acea perioadă.

”Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu. Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta. Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis: “Gata, ţin minte!”, a spus Trăistariu.

Mihai a mai relatat că îi plac oamenii sinceri și direcți iar acesta este și modul Oanei Zăvoranu de a fi, lucru pe care l-a respectat dintotdeauna la ea. Deși acest caracter de cele mai multe ori creează antipatie din partea oamenilor, pentru că de obicei oamenii preferă o minciună frumoasă în schimbul unui adevăr crud, acest lucru nu l-a determinat pe Mihai să se ferească din calea Oanei.

”Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut caracterul ei, felul ei direct, sincer. Îmi plac oamenii, să le spună tranşant. E adevărat că ea poate şi-a creat şi duşmani, dar este alegerea ei. Poate că pe undeva trebuie taxate anumite persoane şi ea are suficientă carieră în spate încât să îşi perimtă să arate cu degetul anumite nereguli din showbiz”, a adăugat Mihai Trăistariu, potrivit ciao.ro .