Mihai Trăistariu, decizie controversată în lipsa veniturilor din cântări. Ce a ajuns să facă acum

Cristian Cojocaru 11.11.2020, 16:49
Mihai Trăistariu, decizie controversată în lipsa veniturilor din cântări. Ce a ajuns să facă acum

Unii oameni sunt capabili să facă bani indiferent de situație. Este cazul și lui Mihai Trăistariu, acesta făcând bani și în vremea nefastă a pandemiei. Deși concertele sale nu mai merg ca altă dată, acesta a luat o decizie controversată în lipsa veniturilor din cântări. Mihai a luat exemplul vedetelor străine și pare că îi merge de minune. Veniturile sale sunt rotunjite cu ajutorul site-ului OnlyFans.com , site pentru adulți, expunându-se în ipostaze necenzurate, anii de sală spunându-și cuvântul.

Decizia controversată a lui Mihai Trăistariu

Se spune că nu mai poți inventa roata, însă o poți aduce la un alt nivel. Este si cazul lui Mihai, care a luat rețeta marilor vedete precum Cardi B și Bella Thorne. Dacă alte vedete câștigă milioane din acest business, nici veniturile lui Trăistariu nu rămân mai prejos. Pe OnlyFans.com, diferite vedete postează poze decente sau mai puțin decente, poze pe care se plătesc bani grei.

Mihai Trăistariu, la rândul său, a intrat în acest joc si se pare că, până la acest moment, are 156 de abonați. Aceștia plătesc lunar câte 5 dolari, echivalentul a 21 lei. În schimbul acestei sume, ”clienții” se pot delecta cu nudurile artistului sau clipuri deocheate cu mesaje pe măsură. Când trage linie, încasările acestuia cresc cu 780 de dolari, adică 3.276 lei. Dacă raportăm la perioada anului, acesta are un venit doar din așa ceva de aproximtiv 8.100 euro.

Mihai Traistariu - decizia controversata
Mihai Traistariu – decizia controversata

Veniturile din cântări au scăzut

Dacă altădată, acesta încasa aproximativ 1,5 milioane de euro cu piesa ”Tornero”, piesă care i-a adus locul patru la Eurovision 2006, acum lucrurile nu mai stau la fel. Această reușită i-a adus cântărețului 1,5 milioane de euro în conturi, în ultimii 10 ani. Banii provin din drepturi de autor, drepturi de interpretare și drepturi de difuzare.

Activitatea acestuia de bază, i-a adus în anul curent doar 3.000 de euro. Datorită pandemiei, Trăistariu a avut doar câteva concerte pe litoral, iar Revelionul pare compromis. Datorită faptului ca acesta a investit în șase apartamente în Constanța, suma chiriilor pe care le primește în schimb însumează 25.000 euro lunar. Stabilindu-și prioritățile financiare, acesta a renunțat la vacanțe și haine scumpe, și s-a rezumat la strictul necesar.

Mihai Trăistariu va organiza și un festival la munte cu elevii școlii de muzică. Evenimentul va avea loc pe data de 21 noimebrie, la Complexul ”Cochet” din Bușteni. Copiii talentați se pot înscrie online, iar în baza like-urilor primite, vor fi premiați în cadrul galei. Organizatorii au asigurat că vor respecta măsurile impuse de autorități. Desfășurarea va avea loc cu maxim șase persoane, iar juriul va purta măști de protecție conform playtech.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe