Mihai Albu, batjocorit de Iulia Albu. Încă o lovitură primită de creatorul de modă de la fosta soție

Ana Anitoiu 19.12.2020, 16:51

Mihai Albu a fost batjocorit de Iulia Albu. Creatorul de modă a primit încă o lovitură de la fosta lui soție și a spus totul despre ceea ce s-a întâmplat. El s-a declarat mâhnit de gestul fostei sale partenere și a precizat că din cauza gestului ei n-a avut de suferit doar el, ci și mama lui.

Cum a fost batjocorit Mihai Albu de Iulia Albu

Mihai Albu a publicat o fotografie cu el și cu fiica lui și a Iuliei Albu, precizând că fosta lui soție l-a împiedicat să își vadă copilul, la data la care el ar fi avut dreptul să o facă. Creatorul de modă a precizat că episodul nu a fost primul de acest gen și că mama lui a fost afectată de faptul că el a ajuns acasă fără nepoata ei.

”Weekendul trei din luna este weekendul nostru. Mă prezint la ușă, nimeni acasă. Din păcate încă o nesocotire a Hotărârii Judecătorești…iarăși alertarea Protecției Minorului și a Poliției Române. Ajung din nou acasă fără copil, mama criză de plâns și tensiune. Tot aștept reacțiile autorităților competente…oare până când??”, a scris Mihai Albu, pe pagina lui de Facebook.

Mihai Albu, mesaje de susținere, pe internet

Postarea lui Mihai Albu a stârnit numeroase comentarii de susținere pentru el. Unii internauți au criticat-o pe Iulia Albu pentru faptul că l-ar împiedica pe creatorul de modă să își vadă fiica. Multe persoane i-au urat să aibă răbdare și înțelepciune în acest conflict și i-au amintit că fetița lui va crește și va putea lua singură decizii.

Mihai Albu si Iulia Albu
Mesajul lui Mihai Albu

”Of! Parcă te învârți in cerc…parcă nu se mai termină nedreptatea asta”, ”Un copil are nevoie în egală măsură de ambii părinți, de părinți responsabili pentru care binele copilului să primeze”, ”Respect pentru dumneavoastră că vă luptați pentru copilul dumneavoastră! Nu renunțați, fiica dumneavoastră știe că o iubiți enorm și că nu renunțați!” și ”Doamne ajută! Să se rezolve totul cât de curând și să vă bucurați unul de altul!”, au scris internauții.

Iulia Albu a răbufnit. Cum l-a amenințat pe Mihai Albu

La începutul lunii decembrie, Iulia Albu a răbufnit. Ea a cerut un ordin de restricție, în luna noiembrie, după ce Mihai Albu a spus la Antena Stars că intenția, în acest scandal, este ca partenerul ei să îi ia locul în viața fetiței. Bărbatul i-ar fi spus creatorului de modă că el este tatăl legal al copilei, chiar în fața ei. ”Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva”, a spus el, precizând că fosta lui soție îl vorbește de rău în fața copilului.

Reporterii Playtech.ro au aflat că Iulia Albu a decis să-l dea în judecată pe Mihai Albu, pe fondul tuturor scandalurilor dintre ei, și să-i ceară plata unor daune morale. ”Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi l-a adus”, a spus vedeta pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...