Cum o cheamă, de fapt, pe Iulia Albu. Numele pe care nu-l mai folosește de când e vedetă

Iancu Andreea 24.11.2020, 17:42
Cum o cheamă, de fapt, pe Iulia Albu. Numele pe care nu-l mai folosește de când e vedetă

Iulia Albu a devenit cunoscută în România în urma căsătoriei sale cu creatorul Mihai Albu. Deși cei doi au divorțat de ani buni, fosta soție continuă să folosească numele din timpul mariajului. Iar acest lucru se datorează statutului de vedetă. Iulia Albu a reușit să își construiască o imagine în showbiz-ul românesc, uitând de numele de domnișoară. Puțini știu cum o chema, de fapt, pe Iulia înainte de căsătorie.

Care este numele de domnișoară pe care Iulia Albu nu îl mai folosește

Înainte de a deveni soția lui Mihai, Iulia Albu nu era atât de cunoscută. Mai mult, vedeta folosea un alt nume, pe care astăzi puțini sunt cei care îl știu. Norocul i-a surâs studentei de la Facultatea de Drept în cadrul unei petreceri mondene, unde Iulia și Mihai s-au întâlnit și de acolo a pornit totul. Acum, fashion-editorul este renumit în România pentru comentariile acide aduse vedetelor care nu reușesc să poarte corect diferite piese vestimentare.

Totuși, numele actual i-a revenit în urma căsătoriei cu Mihai Albu. Iulia Albu și Mihai își uneau destinele în anul 2004, pentru ca apoi, în 2013, să divorțeze, în ciuda faptului că o aveau deja pe Mikaela, fiica celor doi. Deși nu mai formează un cuplu, Iulia a devenit faimoasă cu numele din timpul mariajului cu designerul de pantofi. Pe când era însă domnișoară, numele purtat de vedetă era Iulia Vochița. Astăzi, doar sora stilistei mai poartă acest nume de familie.

Mihai și Iulia Albu au fost căsătoriți timp de 9 ani și au împreună o fiică, Mikaela
Mihai și Iulia Albu au fost căsătoriți timp de 9 ani și au împreună o fiică, Mikaela

Cu ce se ocupă sora Iuliei Albu. A ales o cu totul altă meserie

Karin Vochița este dovada clară că frumusețea este moștenită din familie. Sora Iuliei Albu este mai puțin cunoscută decât sora ei, iar acest lucru se datorează și meseriei pe care a ales-o. Departe de lumina reflectoarelor, frumoasa Karin, o blondă cu ochi deschiși la culoare, a optat pentru distanțare față de lumea artistică. În comparație cu sora ei, pasionată de arta frumosului, Karin Vochița este economist de meserie.

Totuși, cu o frumusețe incredibilă, sora Iuliei Albu ar putea concura cu succes alături de fotomodele pentru coperta unor reviste glam. Se pare că fiica Iuliei, Mikaela, are o relație extrem de frumoasă cu mătușa sa, pe care se bucură să o vadă de fiecare dată. Din păcate, din pricina pandemiei, Karin și Mikaela reușesc să petreacă mai mult timp în mediul online, dovadă stând comentariile pe care le postează reciproc pe rețelele de socializare. De curând, fiica lui Mihai și a Iuliei Albu a primit permisiunea să aibă cont pe Instagram.

Mikaela a împlinit 11 ani. Începând de astăzi are propriul cont de Instagram. Și l-a dorit mult și i se părea incorect ca toți colegii ei să aibă unul și ea nu. Dacă aș lua-o de la capăt, însă, aș face la fel, a scris Iulia Albu atunci, în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...