5 idei cu energie pozitivă pentru casa ta. Cât de important este locul în care dormim

Astrolog Roxana Lușneac 14.04.2021, 13:05
5 idei cu energie pozitivă pentru casa ta. Cât de important este locul în care dormim

Numele meu este Roxana Lușneac Cioriceanu, sunt astrolog Vedic de 10 ani de zile în presă și în media din România, am poate cele mai multe previziuni adeverite din țară și cred în dreptul astral de a fi fericit. Sunt sigură că fiecărui om i s-a dat șansa în această viață să aleagă pentru el, chiar dacă în momentul în care s-a născut au existat anumite predispoziții. Destinul scris în harta noastră astrală poate fi influențat de cât de mult învățăm din experiențele pe care acesta ni le-a oferit.

Astrolog Roxana Lușneac
Astrolog Roxana Lușneac

5 idei cu energie pozitivă pentru casa ta

Atunci când în unele locuri nu te simți bine, asta înseamnă că propria ta energie nu își dorește să fie acolo. Pe când unele locuri pot fi neutre, în care nu simți nimic, iar de acolo nici nu crești în vibrație și nici nu scazi, doar stagnezi. Scopul  fiecăruia din noi cred că este să evoluăm, deoarece casa ta este ca și corpul tău, templul tău în care trebuie să te simți bine, în care trebuie să te dezvolți.

Cum faci să atragi acea energie care ajută și care îți face bine?

Am testat de-a lungul timpului tot felul de remedii din mai multe culturi și tradiții din jurul lumii, plante și obiecte norocoase de decorațiune. M-am oprit la câteva pe care le-am adaptat în funcție de culorile norocoase și de principiile de bază în astrologia vedică:

1. Aranjatul mobilei în casă reprezintă pentru majoritatea persoanelor o problemă pe care o rezolva în cel mai simplu  sau practic mod, în funcție de preferințe sau de utilitate. Pentru o energie bună care să aibă spațiu în casa ta este de evitat poziționarea canapelei în mijlocul camerei sau în dreptul intrării și se recomandă a fi lipită de un perete.

2. Locul în care dormim este cel în care ne încărcăm bateriile, iar lenjeriile de pat pe care le folosim sunt foarte importante deoarece ele trebuie să vibreze cu energia noastră. Nu alegeți la întâmplare, puneți mâna pe ele înainte de a le cumpără 3-4 secunde și vedeți dacă vă dau un sentiment bun sau nu simțiți nimic. Alegeți-le pe acelea care vă schimbă ideea pe moment, cele cu care empatizați.

3. Bonsaiul este o plantă și numele nu este o specie anume, ci este modalitatea în care a fost crescut.  Acesta poate avea diverse forme care sunt la fel de importante ca și dimensiunea lui mică. Eu l-am ales să îi fie crenguțele îndreptate în sus pentru putere și gândire pozitivă, trunchiul este puternic și divizat în trei ceea ce aduce adaptare la schimbare, echilibru și uniune în familie.

4. Palmierul este nelipsit si simbolizează pace, reușită, succes, viață lungă și chiar imortalitatea în Egiptul Antic. Dacă nu aveți spațiu, o lavandă mică este ușor de întreținut și simbolizează norocul, destinul bun și se consideră că deschide drumurile în viață spre vindecare, evoluție.

5. Copacul vieții este un simbol care poate fi găsit sub formă de brățări, amulete, în decorații fel de fel și se spune că aduce putere, înțelepciune, noi experiențe solide.

Urmăriți Impact.ro și pe