5 idei cu energie pozitivă pentru casa ta. Aranjatul mobilei e doar unul dintre ele

Nicu Stan 09.04.2021, 12:11
5 idei cu energie pozitivă pentru casa ta. Aranjatul mobilei e doar unul dintre ele

5 idei cu energie pozitivă pentru casa ta. Aranjatul mobilei e doar unul dintre ele. Roxana Lușneac, astrolog Vedic, ne-a explicat cum să ne amenajăm casa din punct de vedere astral, astfel încât să fim fericiți.

Cum să ne amenajăm casa, astfel încât să fim fericiți. Ce avem de făcut

5 idei cu energie pozitivă pentru casa ta. Aranjatul mobilei se află printre ele. Astrologul Roxana Lușneac ne-a spus cum ar trebui să ne amenajăm casa astfel încât să fim fericiți în ea. Altfel, o casă amenajată alandala ne va face să să nu ne simțim bine, de parcă propria noastră nergie nu își dorește să fie acolo.

”În unele locuri nu simți nimic, iar de acolo nici nu crești în vibrație și nici nu scazi, doar stagnezi. Scopul  fiecărui din noi cred că este să evoluăm, deoarece casa ta este că și corpul tău, templul  tău în care  trebuie să te simți bine, în care trebuie să te dezvolți”, ne-a declarat astrologul Roxana Lușneac.

Roxana Lusneac, astrolog Vedic
Roxana Lusneac, astrolog Vedic

Cum ne înconjurăm de energia benefică

Astfel, celebrul astrolog ne învață ce trebuie să facem atunci când vine vorba despre amenajarea locuinței, astfel încât să atragem acea energie benefică pentru noi.

”Am testat de-a lungul timpului tot  felul de  remedii din mai multe culturi și tradiții jurul lumii, plante  și obiecte norocoase  de decorațiune. M-am oprit la câteva pe care le-am adaptat în funcție  de culorile norocoase  si de principiile de baza în  astrologia vedică”, spune Roxana Lușneac.

Poziționarea canapelei și dormitorul

Aranjatul mobilei în casă reprezintă pentru majoritatea persoanelor o problemă pe care o rezolva în cel mai simplu sau practic mod, în funcție de preferințe sau de utilitate. ”Pentru o energie bună care să aibă spațiu în casa  ta este de evitat poziționarea canapelei în mijlocul camerei sau în dreptul intrării și se recomandă a fi lipită de un perete”, a precizat Roxana Lușneac.

Locul în care dormim este cel în care ne  încărcăm bateriile, iar lenjeriile  de pat pe care le folosim sunt foarte importante deoarece ele trebuie să vibreze  cu energia noastră. ”Nu alegeți la întâmplare, puneți mâna pe ele înainte de a le cumpără 3-4 secunde și vedeți dacă va  dau un  sentiment bun sau nu simțiți  nimic. Alegeți  acele care  va schimbă ideea pe moment, cea cu care empatizati”, mai dezvăluie Roxan Lușneac.

Bonsaiul și palmierul, doi pomi ce ar trebui să existe în fiecare casă

Un bonsaiul este binevenit în orice casă, însă cu o condiție. Bonasiul, indiferent de formă, trebuie să aibă crenguțele îndreptate în sus. Crenguțele îndreptate în sus semnifică putere și gândire pozitivă, iar dacă trunchiul este puternic și divizat în 3, acesta aduce adaptare la schimbare, echilibru și uniune în familie.

”Palmierul simboliza pacea, reușită, succesul, viață lungă și chiar imortalitatea în Egiptul Antic. Dacă nu aveți spațiu, o lavandă mică este ușor de întreținut și simbolizează norocul, destinul bun și se consideră că deschide drumurile  în viață spre vindecare, evoluție”, ne-a mai spus Roxana Lușneac.

Sub ce formă îți aduci copacul vieții în casă

De asemenea, în orice locuință ar trebui să existe copacul vieții. Acesta poate fi reprezentat ți într-un tablou sau sub orice altă formă.

”Copacul vieții este ceea ce am ales să fie reprezentat într-un tablou. Bine, această este cea mai apropiată imagine  a lui pe care am găsit-o.  Acesta simbol poate  fi  găsit sub formă de  brățări, amulete, în decorații fel de fel și se spune că aduce putere, înțelepciune, noi experiențe solide”, conchide Roxana Lușneac.

Urmăriți Impact.ro și pe