5 exerciții simple de la Carmen Brumă pe care poți să le faci acasă. Cum te poți menține în formă fără să mergi la sală

Redacția IMPACT 18.03.2020, 20:17
5 exerciții simple de la Carmen Brumă pe care poți să le faci acasă. Cum te poți menține în formă fără să mergi la sală

Carmen Brumă are câteva idei despre cum vă puteți ocupa timpul rămas liber, mai ales în această perioadă. Iubitorii de sport, fie cei de fitness, pot face anumite seturi de exerciții, chiar și acasă. Mulți români s-au văzut nevoiți să renunțe la activitățile preferate, printre care și mersul la sală. De aceea, partenera lui Mircea Badea are câteva propuneri care vă pot ajuta să vă păstrați stilul de viață sănătos.

5 exerciții simple de la Carmen Brumă pe care le poți face acasă

Anumite exerciții fizice se pot face și în confortul propriei case. Amatorii de sport pot să realizeze multe tipuri de exerciții și cu un minimum de echipament, fie ca atare. Ba mai mult, Carmen Brumă vă vine în ajutor în legătură cu o rutină ce ar trebui să existe la nivel de sport din casă. Vă puteți menține în formă foarte ușor și sunt necesare doar câteva minute pe zi, pentru un organism sănătos. Puteți face mișcare și acasă, iar în acest sens, celebra antrenoare vă propune 5 exerciții simple.

5 exerciții simple de la Carmen Brumă pe care poți să le faci acasă. Cum te poți menține în formă fără să mergi la sală
Carmen Brumă propune câteva exerciții ușor de făcut acasă, pentru a vă ocupa timpul liber

Printr-un videoclip postat recent pe contul său de YouTube, vedeta de 42 de ani a reușit să le atragă atenția multora care au renunțat la mersul la sală, pentru a putea sta în case. Intitulat “Antrenament de pandemie 2… cu spirt”, filmulețul poate fi urmărit și în continuare. La fel, o alternativă foarte bună, în perioada de față, este și cea a aplicațiilor gratuite de sport, accesibile pe smartphone sau tabletă. În imagini au fost prezentate, în spirit de glumă, și câteva sticle de alcool sanitar.

Așa te poți menține în formă și fără să mergi la sală

Ajunsă la nivelul unui veritabil guru în sport și adepta unei vieți sănătoase, Carmen Brumă reușește să se mențină în formă și datorită rutinei pe care o pune zilnic în practică. De aceea, a oferit drept exemple câteva exerciții principale, ce le pot fi utile persoanelor aflate în căutarea unor seturi ideale. Se pot face foarte simplu, în doar câteva minute, fiind necesară și respectarea indicațiilor de pauze, pe anumite intervale.