Carmen Brumă, de nerecunoscut în urmă cu 27 de ani. Fanii au rămas uimiți, când au văzut-o la 86 de kg. Foto

Alexandra Chivu 04.02.2020, 11:38
Carmen Brumă, de nerecunoscut în urmă cu 27 de ani. Fanii au rămas uimiți, când au văzut-o la 86 de kg. Foto

”Oricine poate! Ai nevoie de voință”, notează Carmen Brumă în descrierea unui colaj foto cu ea din trecut și prezent. În urmă cu 27 de ani, fosta asistentă de televiziune avea 86 de kilograme. Fanii au rămas uimiți când au văzut-o într-o formă diferită față de cum o știu.

Carmen Brumă, de nerecunoscut în urmă cu 27 de ani

Atunci când vine vorba despre slăbit, o alimentație sănătoasă, un corp de invidiat și, în definitiv, un stil de viață sănătos, Carmen Brumă este persoana publică avizată să prezinte tema. Fosta prezentatoarea de televiziune Carmen Brumă a muncit mult pentru corpul sănătos de care se bucură în prezent și care, de altfel, a și consacrat-o.

Decizia de a-și îndrepta atenția asupra sa în acest mod a venit, însă, în urmă cu câțiva ani, când avea 86 de kilograme. Atunci a încercat toate dietele posibile pentru scăpa de 30 de kilograme. A băut tot felul de ceaiuri, a încercat chiar și celebra supă de varză. Cu eforturi, mult sport și perseverență, Carmen Brumă a reușit să atingă succesul.

”Am încercat chiar și dieta cu supă de varză”

„Am băut tot felul de ceaiuri, ba chiar am încercat şi diete drastice de slăbit, printre care celebra supă de varză. Pentru că îmi doream foarte mult să scap de kilogramele inestetice, am reinventat dieta cu supă de varză şi, în plus, am renunţat la fructele şi legumele care mai erau recomandate”, a spus vedeta pentru Gândul.

Carmen Brumă, de nerecunoscut în urmă cu 27 de ani. Fanii au rămas uimiți, când au văzut-o la 86 de kg. Foto
Sursa foto: Facebook Carmen Brumă

Acum, fericită că eforturile sale s-au prelungit în timp, iar ceea ce cândva era un chin se numește acum stil de viață, dar și dorind să încurajeze oamenii dându-se exemplu, a postat pe Facebook un colaj foto. Este vorba despre Carmen la 86 de kilograme și cea de acum, cu 30 de kilograme mai puțin.

„ORICINE POATE! Ai nevoie de vointa, disciplina si un plan bun! Eu vin cu planul ?”, a notat Carmen Brumă în descrierea colajului foto. Fanii au felicitat-o în repetate rânduri pentru disciplină.

Urmăriți Impact.ro și pe