Zodiile care au compatibilitate zero. Nu se vor înțelege niciodată, oricât de mult ar încerca

Anca Manolica, Cosmin Chelu 28.02.2023, 13:26
Zodiile care au compatibilitate zero. Nu se vor înțelege niciodată, oricât de mult ar încerca

Te-ai gândit vreodată că dragostea poate fi scrisă cu adevărat în stele? Unele semne zodiacale au trăsături de personalitate care se potrivesc foarte bine cu altele și, dimpotrivă, altele nu. Descoperă, în rândurile de mai jos, care sunt zodiile total incompatibile.

Zodii care nu se vor înțelege niciodată!

Oamenii, sunt diferiți, din fericire, la fel și zodiile. Așadar, există nativi care nu se vor înțelege niciodată, oricât de mult s-ar strădui. Iată de cine ar trebui să te ferești.

Berbec

Acești nativi nu se vor înțelege niciodată cu cei din zodia Pești. Berbecii sunt pragmatici, iar Peștii sensibili și emoționali. Așadar, nu vor fi niciodată pe aceeași lungime de undă.

Taur

Taurii nu se vor înțelege cu Gemenii, pentru că lor le place coerența, stabilitatea și rutina, iar aceștia din urmă vor fi întotdeauna „prea mult” pentru ei.

Gemeni

Scorpionul este probabil una dintre cele mai proaste combinații pentru Gemeni. Aceștia sunt pretențioși, intenși și au așteptări mari în relații. Gemenii pot fi fascinați de ei la început, dar se vor simți curând sufocați și copleșiți de profunzimea emoțiilor unui Scorpion și de nevoia unei conexiuni care depășește capacitatea lor.

Rac

Acești nativi au viață grea cu Fecioarele. La fel ca Taurul, acest semn zodiacal este de asemenea practic și iubește rutina și timpul său singur, ceea ce va face ca Fecioara să pară întotdeauna prea „liniștită” și oarecum plictisitoare pentru Raci.

Leu

Leii nu se vor înțelege cu Balanțele, pentru că sunt prea ciudați și pretențioși pentru un nativ în Balanță echilibrat și diplomat. Ei vor avea nevoie de un semn mai pasional, de foc ca ei.

Fecioară

Fecioarele nu vor face casă bună cu Capricornii. Acești nativi sunt detașați și le ia un timp pentru a se atașa sau a avea încredere în cineva. Totodată, sunt grijulii, dăruitori și iubitori, fapt pentru care au nevoie de emoții intense și puternice pentru a fi în poveste.

Incompatibilitate zodii
Incompatibilitate zodii

Balanță

Balanțele și Racii nu se se vor înțelege niciodată. Acestora le place totul în doze perfecte, cu moderatie, motiv pentru care intensitatea Racului îi poate face să se simtă inconfortabil. Vor avea mereu impresia că nu dau suficient de mult, ceea ce îi vor face să se simtă vinovați.

Scorpion

Zodia Scorpion nu se va înțelege niciodată cu nativii din zodia Leu. Ambii sunt încrezători, fermecători și carismatici și iubesc atenția, care poate deveni competitivă într-un sens rău. Fiecare va încerca să îl stăpânească pe celălalt

Săgetător

Taurii nu vor fi niciodată compatibili cu ei. Firi perfecționiste, cărora le plac planurile pentru viitor și să trăiască frumos zi de zi, Săgetătorii se vor simți obosiți de modul în care un Taur le va spune cum să își trăiască viața.

Capricorn

Acești nativi nu vor putea niciodată să comunice cum trebuie cu Capricornii, aceștia din urmă fiind firi extrem de private. Berbecii sunt, pe de altă parte, foarte nerăbdător, astfel că va dura mult până când vor reuși să se deschidă cu adevărat unul altuia.

Citește și: Nativii din zodiacul chinezesc care nu se potrivesc deloc în iubire. Nu vor rezista prea mult împreună

Vărsător

Felul rebel de a fi al unui Vărsător îl poate eticheta pe Scorpion în mod greșit. Aceștia din urmă nu iartă cu ușurință și le pasă mult de cum arată în public, ceea ce nu rezonează prea bine cu spiritului liber al Vărsătorilor.

Pești

Peștii și Vărsătorii nu se vor potrivi niciodată. Nu pot ține pasul cu toanele Vărsătorilor, pentru că sunt firi destul de emoționale, cărora le plac persoanele care le acordă o atenție deosebită felului în care se simt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...