Zodiile care nu se potrivesc deloc. Nu se pot înţelege oricât ar încerca. Mai bine să stea la distanţă

Andra Daoud 14.01.2022, 09:59
Zodiile care nu se potrivesc deloc. Nu se pot înţelege oricât ar încerca. Mai bine să stea la distanţă

Compatibilitatea în cuplu este influențată de multe aspecte, iar un rol important îl are și zodia. În timp ce unele combinații de zodii sunt de-a dreptul explozive și ies scântei în relație, altele nu funcționează deloc, indiferent cât ar încerca cei doi parteneri. Acest lucru se întâmplă din cauza diferenței de personalitate și a lucrurilor pe care pun preț unii nativi într-o relație.

Zodiile care nu se potrivesc deloc

Fiecare zodie se poate îndrăgosti de orice altă zodie, însă succesul relației depinde de compatibilitatea dintre cele două. Indiferent câtă dorință de a face lucrurile să funcționeze ar avea fiecare dintre cei doi parteneri, dacă nu sunt compatibili, relația nu are cum să funcționeze.

Incompatibilitatea dintre zodii provine din faptul că fiecare semn astral se remarcă prin anumite trăsături de caracter, iar în unele cazuri, aceste trăsături ale partenerilor se bat cap în cap. Iată ce combinații amoroase sunt sortite eșecului, din punct de vedere al compatibilității!

Rac și Berbec

Berbecii sunt impulsivi, grăbiți, trăiesc clipa la maximum și vor ca totul să se întâmple dintr-o dată. Răbdarea nu prea există în vocabularul lor. Pentru Raci, atenția la detalii și micile gesturi sunt secretele unei relații reușite. Ei sunt stabili, lenți, le place să facă totul pas cu pas, iar până ajung să se implice într-o relație, Berbecii o pot considera consumată deja.

Gemeni și Scorpion

Gemenii sunt dinamici și le place să fie în mai multe locuri în același timp. De multe ori, ei pot fi duali și se pot contrazice singuri, lucru care nu e deloc pe placul Scorpionilor. Aceștia sunt de neclintit, nu sunt dispuși să facă compromisuri, iar alături de un Geamăn nu s-ar simți niciodată confortabil.

Capricorn și Săgetător

Săgetătorul este șarmant și cuceritor, însă farmecele sale nu funcționează în cazul Capricornilor. Aceștia sunt ambițioși, muncitori și seriosi, stabilesc legături puternice și le place să fie în relații romantice, în care ambii parteneri să fie la fel de implicați. Săgetătorul mizează pe noroc la începutul unei relații, însă acest lucru nu funcționează cu Capricornul.

Zodiile care nu se potrivesc deloc. Nu se pot înţelege oricât ar încerca. Mai bine să stea la distanţă
Zodiile care nu se potrivesc deloc. Nu se pot înţelege oricât ar încerca. Mai bine să stea la distanţă

Taur și Vărsător

Taurii se remarcă prin siguranță și stabilitate, în timp ce Vărsătorii sunt inovatori, iar plictiseala și predictibilitatea nu își au locul într-o relație. Aceștia din urmă sunt atrași de originalitate și au nevoie ca partenerul de lângă ei să îi stimuleze tot timpul, pentru a-și menține interesul.

Leu și Pești

Leul vrea loialitate absolută de la partener. Trebuie să știe că persoana iubită este acolo 100% pentru ei. Peștii, în schimb, sunt extrem de empatici și se implică atunci când cineva le cere ajutorul, putând să își neglijeze partenerul în anumite situații, lucru care nu este deloc pe placul Leilor. Vezi și care este soțul ideal din zodiac!

Fecioară și Balanță

Fecioarele sunt directe, deschise, nu se feresc să critice pe nimeni și să spună totul verde în față. Pe de altă parte, Balanțelor le place să fie răsfățate, apreciate într-o relație și nu pot suporta criticile acide ale Fecioarelor.

Urmăriți Impact.ro și pe