Nativii din zodiacul chinezesc care nu se potrivesc deloc în iubire. Nu vor rezista prea mult împreună

Iancu Andreea 13.07.2021, 11:27
Nativii din zodiacul chinezesc care nu se potrivesc deloc în iubire. Nu vor rezista prea mult împreună

Viața noastră pare scrisă în stele, de vreme ce specialiștii în astrologie pot urmări modul în care decurge o relație raportându-se la planete. În timp ce unii urmăresc zodiacul european, alții încearcă să afle ce le rezervă viitorul orientându-se după cel chinezesc, care dezvăluie și o serie de compatibilități și incompatibilități în privința relațiilor. Și pentru că nu toate legăturile sunt menite să dureze o viață, iată care sunt nativii din zodiacul chinezesc care nu se potrivesc deloc. Tainele iubirii sunt dezvăluite așadar în stele.

Care sunt nativii din zodiacul chinezesc care nu se potrivesc

Astrologii sunt de părere că zodiacul chinezesc dezvăluie compatibilitățile din iubire într-un mod mult mai aproape de adevăr. Acesta este simplu de recunoscut, fiind axat pe animale folosite drept simboluri, însă se bucură și de o complexitate mai mare decât cel european. Nepotrivirile dintre semnele astrale sunt descrise pe roata zodiacului, animalele care nu au relații bune fiind clar expuse. Zodiacul chinezesc dezvăluie astfel care sunt nativii care nu se potrivesc din punct de vedere al relațiilor amoroase.

Care sunt nativii din zodiac ce nu se potrivesc deloc
Incompatibilitatea din cuplu pentru nativii din zodiacul chinezesc

Bivolul și Capra

Deși în regnul animal cele două par să facă parte din aceeași familie, în relațiile de cuplu cei doi nativi se suportă cu greu. Bivolul simte nevoia de stabilitate și liniște, în timp ce Capra preferă aventura și refuză orice primește din partea partenerului. Fie că vorbim despre o relație amicală sau de o legătură de dragoste, cele două semne astrale se resping reciproc. Bivolul și Capra au șansa fie să se urască, fie doar să se ignore.

Iepurele și Cocoșul

Nativul născut în semnul Iepurelui este un romantic incurabil, un visător, o persoană pe care o observi cu ușurință după modul în care își desfășoară viața. Iepurele este genul dezordonat, care preferă să stabilească propriul ritm al vieții sale, majoritatea lucrurilor așezându-se după bunul plac. Pe de altă parte, Cocoșul este o fire luptătoare, înflăcărată, agitată, care își împinge partenerul să își depășească limitele. Acesta întreține adesea o atmosferă tensionată în relație, fapt pe care Iepurele nu îl apreciază.

Șarpele și Porcul

Chiar dacă nativul născut în zodia Porcului este o fire calmă și răbdătoare, Șarpele nu va putea să îl înțeleagă pe deplin. Cele două semne astrale sunt complet diferite. În timp ce Șarpele este caracterizat de ambiție, obișnuind să nu țină cont de cei din jur, Porcul preferă o viață înconjurată de liniște, într-un cămin pașnic. Cu siguranță, cei doi nu fac deloc casă bună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...