Zodia pentru care plouă cu bani în acest weekend. Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie

Astrolog Roxana Lușneac 19.11.2021, 18:49
Zodia pentru care plouă cu bani în acest weekend. Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie

Sfârșit de săptămână cu câștiguri fabuloase pentru unii nativi. Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie, aduce previziuni complete pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru închis si maro deschis, iar numerele norocoase sunt: 3, 14, 25, 36, 40, 43.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie – Berbec

Deși pare că o greutate sufletească va apasă, știți foarte bine că viața merge înainte si că trebuie să vă puneți atenția asupra lucrurilor care contează în prezent. Faceți-vă planuri pentru sărbători si ocupați-vă mintea cu lucruri pozitive.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a face lucrurile încet și bine. Saturn v-a obișnuit deja până acum cu acest mers al lucrurilor, iar pentru asta trebuie să aveți răbdare în tot ceea ce întreprindeți. Rezultatele vor veni și ele mai curând decât vă așteptați.

Gemeni

Mercur vă deschide căile comunicării și vă ajută să vă faceți curaj și să înaintați într-un proiect pe care până acum l-ați că am amânat. Chiar dacă stați acasă, ziua de astăzi se poate dovedi a fi foarte productivă.

Rac

Soarele vă dă curaj și ambiție să vă scoateți în evidență calitățile pe care până acum le-ați ținut ascunse. Poate puneți la cale un nou proiect. Astăzi este o zi bună pentru a petrece timp cu copiii, familia și cu cei dragi.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie – Leu

Astăzi este o zi bună pentru a face curățenie în spațiile de stocare sau pentru a scoate anumite decorațiuni pentru sărbătorile care vin. Oricare ar fi treaba pe care o întreprindeți astăzi, are de-a face cu scoaterea la lumină a unor lucruri de care nu v-ați ocupat până acum.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie

Fecioară

Aspectul străinătății este în continuare foarte proeminent pe harta voastră, ceea ce înseamnă că fie lucrați cu străinătatea, fie aveți un aspect legat de acest lucru care vă îngrijorează în acest moment. Luați fiecare lucru la timpul său, pentru a evita stresul inutil.

Balanță

Marte vă poate face mai ambițioși astăzi, iar Mercur vă dă capacitatea de a ieși din confortul personal în ceea ce ține de relaționarea cu oamenii noi din viața voastră. Dacă sunteți singuri, acum e un moment bun să vă scoateți calitățile în evidență.

Scorpion

Nodul Sud și soarele în semnul vostru vă pot aduce o criză personală, legată de ego-ul vostru și de cine sunteți în prezent, dar și de cine v-ați dori să deveniți pe viitor. Încercați să nu mai fiți atât de duri judecători cu voi înșivă.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie – Săgetător

Micul benefic Venus este semnul vostru, ceea ce vă aduce optimism și puterea de a vedea lucrurile într-un mod frumos. Marele benefic Jupiter vă ajută să rezolvați anumite treburi legate de casă sau să o amenajați așa cum simțiți în acest moment.

Capricorn

Cea mai mare dorință din acest moment a voastră este să vă ocupați de familie si de cei dragi vouă. Din punct de vedere financiar veți începe să stați mai bine cât de curând, dar trebuie să încetați să puneți presiune asupra unor aspecte care au nevoie de timp.

Vărsător

Comunicarea cu cei de la distanță se poate dovedi a vă fi prielnică, mai ales că vă bazați pe sprijinul și susținerea emoțională a acestor persoane. Încercați să nu mai grăbiți totul, ce să luați fiecare lucru la timpul lui.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie – Pești

Anumite aspecte din familie vă pot îngrijora în acest moment, dar din fericire nu este nimic grav, ci plus și simplu trebuie să găsiți un compromis si o situație de echilibru alături de cei dragi. Astrele vă susțin.

 

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe