Cum stai cu dragostea la final de 2021. Zodia care spune „Adio!” în decembrie

Iancu Andreea, Ana Ionescu 19.11.2021, 15:05
Cum stai cu dragostea la final de 2021. Zodia care spune „Adio!” în decembrie

Astrele influențează situația amoroasă a nativilor, astfel că inclusiv la final de an pot apărea unele schimbări. Horoscopul iubirii la final de 2021 dezvăluie cum stai cu dragostea în ultimele luni ale anului. Unii dintre nativi ar putea să treacă printr-o despărțire chiar în luna decembrie. Află cum se termină acest an pentru tine, din punct de vedere amoros.

Horoscopul iubirii la final de 2021. Care este zodia care trece printr-o despărțire

Zodiile sunt influențate de astre, astfel că inclusiv viața amoroasă poate să se afle sub imperiul planetelor. După ce cu toții ne-am confruntat cu o perioadă extrem de tumultoasă, mulți speră ca trecerea într-un nou an să aducă vești mai bune. Cu toate acestea, în ultimele două luni care au mai rămas din acest an, horoscopul iubirii ne dezvăluie ce se întâmplă în plan amoros. Află ce îți rezervă finalul lui 2021 și dacă te vei confrunta sau nu cu o despărțire.

Cum stai cu dragostea în anul 2021
Horoscopul iubirii 2021

Berbec

Anul 2021 ar fi trebuit să fie unul revelator. Acesta a oferit mai multă claritatea și o mulțime de ocazii de a descoperi dragostea adevărată. Finalul acestei perioade ar putea aduce noi oportunități, oferind ocazia de a cunoaște persoane speciale și noi legături armonioase. Deși luna decembrie este luna cadourilor, nativii Berbec pășesc cu pași timizi către finalul anului, din punct de vedere sentimental. Cu toate acestea, cuplurile care au avut parte de certuri, decembrie ar putea fi o lună a împăcărilor. Ar putea exista o a doua șansă la iubire.

Taur

Taurii traversează o perioadă tensionată. Acești nativi au parte de probleme la locul de muncă, ele fiind transferate și în interiorul căminului, ducând adesea la discuții cu persoana iubită. Specialiștii atrag atenția la cuvintele pe care le folosești în aceste dispute pentru că pot atârna greu. Dialogul așezat și calm ar putea să îți salveze relația de cuplu.

Gemeni

Anul 2021 a fost pentru Gemeni unul plin de transformări, inclusiv în plan sentimental. În timp ce acei nativi care nu sunt într-o relație se preocupă de găsirea sufletului pereche, alții își doresc să se concentreze pe relația de cuplu. Gemenii se bucură totuși de un final de an reușit în privința iubirii. Vor reuși să învețe din greșelile făcute în relațiile anterioare.

Rac

În cazul Racilor, planul amoros pare să fie pe repede înainte în ultima perioadă. Specialiștii recomandă acestor nativi să nu se lase ghidați de nerăbdare și să nu irosească etape importante din evoluția unei relații pentru că ar putea regreta. Este important ca lucrurile să se desfășoare pas cu pas.

Leu

Deși unii nativi au trecut printr-o despărțire sau chiar un divorț în această perioadă, Leii vor avea o lună bună, la finalul lui 2021. Dragostea bate la ușa acestei zodii, nativii urmând să se reîndrăgostească inclusiv în prag de Crăciun.

Fecioară

Fecioarele ar putea să facă un pas important în relația pe care ar putea să o înceapă din luna decembrie. Acești nativi se numără printre zodiile care ar putea să se bucure de o logodnă la finalul acestui an.

Balanță

Se pare că și Balanțele vor trece printr-o perioadă prolifică din punct de vedere amoros. Nativii ar putea să se bucure de o logodnă neașteptată. Această zodie va aduce o decizie importantă în privința relațiilor dintre Balanțe și alți nativi cu care formează un cuplu.

Scorpion

Scorpionii vor trebui să învețe lecția răbdării în aceste luni de final ale lui 2021, astfel reușind să tempereze discuțiile cu partenerul de viață, cu care ar putea apărea discuții. O ruptură neplăcută ar putea să apară chiar în pragul sărbătorilor.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător vor reuși să își oficializeze relația într-un anumit mod. Pentru a completa cadrul feeric al sărbătorilor, o logodnă nu ar strica în prag de Crăciun.

Capricorn

Zodia Capricornului va continua să facă sacrificii în privința persoanei iubite, iar partenerul de viață nu observă aceste lucruri. În luna decembrie vor fi surprinși cu cadouri.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au un decembrie cu multă aventură. Această zodie nu își dorește stabilitate, trăind din plin viața după cum își dorește.

Pești

Zodia Peștilor primește tot felul de surprize plăcute din partea astrelor. Pe plan sentimental, lucrurile sunt în favoarea lor în a doua jumătate a lunii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...